lycka

god morgon älskade underbara ni. hoppas ni sovit gott och är pigga och glada! (: jag är jätteglad idag, glad bla,. för att jag aldrig i hela mitt liv medvetet skulle gå in för att förstöra för någon annan människa. jag kan alltid se någon annan lycklig utan att behöva gå in och förstöra. jag står upp för mig själv och mina val, jag är inte den som vilker mig och ändrar mig när någon annan påstår att jag väljer fel. jag älskar sebastian och han älskar mig, och så är det bara, sen spelar allt runtomkring ingen roll. och det är jag GLAD för. att jag vägrar sjunka lågt. vilken jäkla skit det finns där ute, men heja, det tar mig och sebastian ännu närmre varandra, suck on that (; jag har blivit imun mot mobbning och dumhet genom åren.

igår kväll åkte vi till älsklingens föräldrar, vi pratade hus och åt middag. och myste. jag var helt slut,. låg och sov i sebastians knä i soffan när vi alla satt och kollade tv. tröttfis ^^ vaknade upp lagom till middagen. hur svårt är det att somna när man bli strykt över håret :$ hur som helst huset är vårt för 890.000 och vi är jättejätteglada! det känns så jävla bra. nystart. men dig älskling <3 jag älskar dig så mycket gubben. det märks hur bra man känner varandra när man kan prutta inför varandra efter så kort tid ^^  ja åren har verkligen gått i rasande fart. jag kommer älska dig alltid! det ska bli så mysigt att fixa i huset <3 vi ska riva ut det hemska köket. sebastian renoverade köket hos hans familj med hans pappa på två dagar. så det går nog undan. har skaffat mig en handyman (; vi bastade i bastun som han byggt också. var riktigt mysigt. satt och drack lättöl och myste. deras hund ville också basta ^^ man känner sig så himla fräsch efter bastu. mys!
sen ska badrmmet på undervåningen renoveras! det har han också renoverat så vi kommer komma billigt undan. trappan ska slipas och målas om och trägolven ska slipas och målas i transparent vitt.. vet inte vad det kallas för.. hm. men vackert är det iallafall. där ska vi sitta du och jag och våra sex katter (vet galenskap) haha. framför öppenspis och mysa. i vårt gulliga lilla trähus på 89 kvm. lovley <3


skilsmässopapprena är påskrivna och inskickade, jag och alexander är vänner vilket jag är otroligt glad för, han är glad för min skull att jag träffat en kille som är bra för mig, och jag hoppas innerligt att han hittar tjejen han ska dela livet med,. han är en fin människa alexander och har ett hjärta av guld. jag är mycket glad att vi fick fina år ihop även fast sista var något kaotiskt och upp och ner, så är det inte det dåliga jag minns, oh nej. vi har haft det toppen! (: kommer alltid älska honom som person och som sagt, glad att vi är vänner. lägenheten är i full gång med budgivningen nu och just nu är den uppe i 1260000 hoppades på 1,2 så vi har verkligen gått med plus och än är det inte slut. ingen har hoppat av än verkar det som. kul :D vi har gjort ett bra jobb där (:

idag ska jag plugga och umgås med sebastian. vi ska och träna efter han kommer hem från jobbet. gym var längesen så det ska bli kul. behöver röra lite på mig. får myror i brallan ^^ sen blir det middagslagning och myskväll. jag är nästan klar med alla julklappar, nästan, ska kika lite till idag. sen ska vi komma i säng tidigt. somna till en film i varandras armar.

nej nu ska jag sätta fart. än sålänge är det över 80 läsare som vill ha lösen och jag är superglad att ni berättat lite om er själva. ska sätta mig ner och svara på era mejl sen när det gått några dagar. ska komma på ett bra lösenord också (: ni verkar hur mysiga som helst allihopa! och jag är glad att jag kan sprida den energin och värmen mina nära och kära känner även genom en skärm. sånt blir jag glad av, för det är det som är själva vitsen att jag vill hjälpa andra att hitta lite mer glädje i livet. alla är värda att må bra varje dag! massa kärlek till er alla <3 även ni som tycker jag är en knasboll (; ni är värda extra mycket!

puss&kram!

 



 


bilder från när vi bakade lussebullar. dom blev jättegoda :D och basse har mjöl i halva ansiketet för han har en knäpp flickvän.. (; jag får nackspärr av att pussas. han är 26 cm längre än mig. jag får stå på tå och han får sjunka ihop, hehe.




Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Det är bra med en egen handyman =)



Så kul att lgh är uppe i så mycket och ni gjorde verkligen ett bra jobb, det är så fint så

2010-12-07 @ 13:27:31
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jennica

Haha, mellan mig och Christopher är det 36 cm ;) Men det är för att jag är en kortis hihi.



Massa <3 till dig gumman!!!

2010-12-07 @ 16:51:32
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Susie

Skit i dem som försöker förstöra lycka. De är säkert bara avundsjuka och olyckliga själva.



Hihi, mellan mig och Jocke är det 18 cm och ja, jag får också stå på tå och han huka sig. Men mysigt men en lång och ståtlig karl! <3

2010-12-07 @ 17:21:39
Postat av: Doris

Hur lång är du?



Ps. Folk har svårt att ta till sig någon som är lycklig och skriker ut det, det är inte lagom. Men lagom glad är mellanmjölk, ett leende utan tänder och en melankolisk beige linje och då blir det inte så roligt att vara glad.



men du vågar och är ödmjuk samtidigt som du ej ber om ursäkt för dig själv. och det inspirerar verkligen mig!

2010-12-08 @ 21:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback