mysdag

vi har precis kommit hem, varit på café och ätit brunch och myst. kollat runt lite i klädaffärer och lämnat tillbaka och bytt lite julklappar. uh, jag har en riktigt het pojkvän (; breda axlar, lång och bröstmuskler.. blev riktigt snygg i kläderna han köpte idag (: min min min! vältränad minst sagt. och efter nyår ska vi köpa nya gymkort och börja träna tillsammans! skoj! (: och väldigt energi givande!

idag ska vi bara slappa. var och köpte bok till sebastian. han är en bokslukare. och jag fick en bok i julklapp av mamma "är du lycklig nu" av barbara berger. har hört så mycket bra om den. så vi ska lägg oss i varsinn soffa strax och mysa och läsa. sen blir det en lite utflykt, våra ringar är en stl för små. jättefina är dom, men det är roligt om man kan ha dom på något annat finger än våra lillfingrar :P dom har gjort fel som sagt.. en hel stl. och det första jag fick i örat var "VI HAR MINSANN INTE GJORT FEEEL" haha. sa att det spelar väl ingen roll vem som gjort fel.. ringarna är för små och det måste åtgärdas. sen fick jag prata med hennes man, mycket trevligare :P så vi ska åka in med ringarna och få dom större. får hoppas att dom gör helt nya. jag är så glad att vi valde dom här. handgjorda, speciella och så mycket vi <3

ikväll blir det mysa med matlagning, tror vi ska äta lassagne med en stor sallad. och titta på någon film, var prat om film maraton ^^ det blir en väldigt mysig och avslappnad dag iallafall, det behövs efter alla julfiranden. var mysigt igår hos sebastians farmor och farfar. kändes som vi rullade hem sen. mycket god mat och skratt! jag börjar bli frisk. skönt! vi tog en kvällspromenad hem när det snöade, stor vackra snöflingor som dalade ner på oss när vi stod och kysstes i skenet av gatulyktorna. romantiskt! mm!

nu blir det mys!! ha en jättebra dag! så hörs vi. puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback