Once I ran to you.. Now I'll run from you.

vilken arg människa jag är i bland. jag har sällan känt ilska. men ibland kopplas den på och då vill jag lova att det kokar. jag är arg inom mig själv, och är jag arg går jag iväg för mig själv. jag blir ingen skrikig galning som kastar saker omkring mig. förut blev jag bara ledsen, men det sista året har fått en ilska att växa i mig. mycket skit som kommer ut. ibland vill man bara springa ut i skogen och skrika. rwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. marilyn manson är bra, mycket bra att lyssna på när man är arg. och tugga jordgubbstuggumi (; hihi. jag är typ arg i två sekunder och otroligt kortsint. så jag är inte så läskig (; bara lite.

hur som helst, jag börjar lugna ner mig några hekto.. och det ska bli skönt att älsklingen kommer hem snart. jag behöver kramas! hehe (; sen blir jag glad av att så många vill ha lösenord. ni som varit anonyma med en elak kommentar bakom en skärm.. era ip nr är uppskrivna, så gör er icke besvärda att mejla..! ser ni det går alltid att hitta någonting positivt i allt. och det är där ilskan släpper lite mer och lite mer.

jag har stora planera för mig och älsklingen. inte kan jag skriva det här, för han läser bloggen.. hemligheter ska behållas hemliga! sådeså. men vi kommer ha kul tillsammans efter nyår, mycket kul. upplevelser är det bästa jag vet! speciellt med människan som gör en lycklig! hoppas han blir glad (:

vi ska hem till älsklingens föräldrar ikväll och prata lite om lån osv osv. vi ska köpa huset och vi får det för utgångspriset!! 890.000 är ingenting. jag är lycklig mycket lycklig!!! ord kan inte beskriva. bara upplevas i hans armar och närvaro! jag älskar dig sebastian cobert <3 du är mitt liv!

nu är han hemma, blir myspys! (: vi hörs senare! pusspuss





Kommentarer
Postat av: Hanna

Gud va kul om ni skaffar hus! Hoppas allt går väl!

2010-12-06 @ 16:05:21
URL: http://graficum.se/blog
Postat av: Jennica

Glad för din skull hjärtat <3 Du.. skulle du ha tid för mig lite i mellandagarna? Bara nån fm eller så (förstår ju att det är mkt i jul liksom). Vi har pratat lite om att åka upp till christophers syskon i mellandagarna nämligen eftersom hans föräldrar förmodligen firar jul där. Bara pratat löst om det, men tänkte jag frågar dig. För kan du inte behöver ju iaf inte jag tjata på C ;) PUSS du är bäst!

2010-12-06 @ 16:45:25
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jennica

Fast jag håller inte med om 890.000 är ingenting.. inte om man är fattig och bor i Västervik :) Men det är ju annat i Stockholm, I know =) puss

2010-12-06 @ 16:54:29
Postat av: Susie

spännande att flytta till hus, det är ju en av dina drömmar. varje dag kommer du ett steg närmare allt du vill uppnå.



Och det där med att du var arg det är BRA. Ilska för en kort stund är bättre än att vara ledsen, efter det går över snabbare. :) Puss

2010-12-06 @ 21:25:51
Postat av: Annica - mamma till Elias

Ilskan måste man släppa ut den kan man inte kagra hur länge som helst.



Vad roligt att ni ska köpa hus, jag skulle också vilja ha ett sekelskifteshus men en dag så kanske jag får som jag vill. Kram

2010-12-06 @ 22:05:07
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Malin

usch för dumma kommentarer :( Bra av dej att lösenordsskydda då, skulle jag också ha gjort!



Jag vill gärna fortsätta att läsa om jag får :) Jag gillar verkligen din blogg!



Kram Malin

2010-12-06 @ 22:10:24
Postat av: Evelina

890 000 är inte mycket för ett hus här i småland heller så jag förstår att ni har gjort ett kap som bor kring stockholm :-)

Stort grattis igen, till kärlek och hus!



Kram

2010-12-07 @ 10:02:26
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: kajsa

wihoo vad kul med hus! du kommer nå alla dina mål

2010-12-07 @ 15:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback