snart sova

snart ska vi krypa ner under det stora mysiga täcket och gosa! jag är riktigt trött och det är nog ganska förståligt,. har sytt brudklänning hela dagen och jisses vad vacker den blir. känns så himla kul att sy den själv. istället för att köpa en. mycket glad! sebastian är en hejare på att sy och har sytt massa kläder innan, så vi har sytt den ihop i flera timmar. han kom över till mamma när han var klar med sitt inköp av bröllopskläder, blev en jättesnygg från märket tiger! slimmad och lite modern (; vi kommer vara såå vackra! åh längtar så jag spricker! var så mysigt att sitta och pyssla och sy ihop. jag har verkligen hittat en drömkille (: så lycklig! och glad för alla hans egenskaper och sidor. han överraskar mig varje dag med någonting nytt och skämmer bort mig med uppmärksamhet, kärlek och närhet. kärlek!!

jag tog en promenad till affären och handlade middagsmat medans älsklingen sydde vidare på klänningen. sen lagade jag middag till oss (: mamma var iväg på middag hos en kompis så det var bara jag och sebastian! åt helstekt fläskfilé med klyftpotatis och svampa & möggelost sås. jum jum. sen sydde vi lite till och sen gjorde vi efterrätt som blev äppelpaj med pepparkaksmix och vaniljglass, och varsinn kopp te. riktigt gott! tände ljus och myste i soffan.

nu är vi hemma hos oss och ska som sagt sova strax, är jättetrött. ska bli så skönt att sjunka ner i sängen. blir nog att vi ligger på spikmattan sen :D har varsinn (; ont i ryggen, suttit med axlarna högt uppdragna när jag varit koncentreerad och sytt :P mindre bra. fick massage flera ggr av älsklingen.. så lite bättre (:

imorgon är det redan nyårsafton, tänk vad tiden gått fort. redan ett år sen. herregud. vi ska äta tre rätters, ska leta upp nått smarrigt imorgon och senare på kvällen blir det nyårskalas på södermalm hemma hos håkan! han har tydligen jättebra utsikt bra med tanke på raketerna (; vad ska ni hitta på imorgon? hoppas ni får det mysigt!

sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! nattipussar!











Kommentarer
Postat av: Angelica

När gifter ni er? :)

Grattis!!

Kram!

2010-12-31 @ 13:41:57
Postat av: Susie

Jag säger bara: Åhhh!! <3 Fiiint!

2010-12-31 @ 13:42:17
Postat av: fanny

susie: åååh är så glad att vi syr den själva :) fin fin blir den. karamell minst sagt ;)



angelica: vi gifter oss den 15 januari! :) tack kram!

2010-12-31 @ 17:01:26
Postat av: Hanna

Är det någon i stockholm som gjort ringarna? super fina verkligen!

2011-01-01 @ 15:09:53
URL: http://graficum.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback