trötter.

god kväll allihopa! (: ställde precis in x antal chokladbollar i kylen som vi ska ha till fika snart. blev en ganska sen middag, men det var helt okej för jag lagade sen lunch som bestod av laxfilé, kokt potatis och remuladsås. mums! till middag åt vi ugns stekt kycklingfilé med apelsinsås och ris. också väldigt gott! och receptet var hämtat från "hälsokokboken" som jag fick av mamma i julklapp (:

jag har varit så otroligt trött idag. räknat matte, tittat på början av en film, pratat i telefon en massa, städat och plockat, myst med kissarna och suttit och häckat vid datorn typ. alexander är i väg på utbildning just nu via jobbet och kommer hem runt middagstid. så det blev en lugn och mysig hemma dag för mig (:

imorgon är det fullrulle igen, så det var skönt att slappa lite i dag. så morgondagen består av fika med mamma innan information om coach utbildningen jag ska gå på som börjar på torsdag! ska bli kul och framförallt väldigt lärorikt och spännande! sen på kvällen är jag bjuden till en vän på middag. blir nog hyra film och sånt trevligt (: och ja, sen hem, sova.. typ!

nu ska jag slänga upp massa bilder som jag lovade igår. blev så sent med tanke på bion som var över två timmar lång, så jag orkade inte. så här;





frukost för några dagar sen. rågkusar är ett av de bästa bröden man kan äta om man vill vara nyttig vill säga (; ingen sirap som det kan vara i många av de mörka bröden och sen är det gjort på surdeg som är kalas för magen!



jag älskar avancerade dukningar, men det finaste är nog när det är enkelt, rakt och så få detaljer som det bara går. tallrikarna är favoriter från ikea. värmeljushållarna är i zink från favoritaffären granit.







tycker det är så himla mysig belysning i köket. jag älskar min bumlinglampa som jag fyndade på loppis för inga pengar alls. sen att det blev dyrt att lämna in den på lackering på en firma var bara värt det :D jag älskar den! och den är stor! 60 cm i diameter. whi.

 

nya ljuskorgen från granit i stål. gillar att den inte är så jämn. får plats 150 ljus :D





får ofta höra "haha, och här ser vi att köket är" määä. mobbning! jag gillar det ju ): tss. mysigt med ljusslingan i dörröppningen (jag är svag för ljusslingor)



i den här fotöljen sitter jag just nu och bloggar (:



har jag sagt att jag är riktigt nöjd med den randiga väggen jag målat. pajlettkuddarna är gay enligt alle, haha. men jag gillar dom. hade dock varit ÄNNU finare till en ljusgrå soffa. ångrar fortfarande att vi valde den här mörka.. mmm.



kuddarna är köpta på h&m home och rusta!





jag är inte lika sur som jag ser ut, looooovar haa (:





Kommentarer
Postat av: Helena S

http://tjelsi.wordpress.com/

2010-02-03 @ 21:57:53
Postat av: Johannas ordsamling

erat hem är helt underbart, mysigt med all mysbelysning överallt!

saknar dig <3

2010-02-03 @ 23:42:00
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback