ensam fredag

god natt. ja för nu är det verkligen natt. det är kolsvart ute, stjärnorna lyser som små glädjespridare på himlavalvet, allas julstjärnor i fönstrena är tända och jag är påväg i säng snart. jag har haft ensamhetsnoja ikväll. jag är riktigt dålig på att vara ensam, speciellt när det inte är själv valt. det började ju bra iallafall. jag fick en myskväll med katterna, flera koppar te, ett varmt skumbad med massa levande ljus runtomkring mig, hemmagjord broccolisoppa, plaza interiör läsning..

..och två timmars prat med min man. tack för att du fanns där när jag mådde dåligt och tack för att du fick mig att må bättre, alexander är en människa som vet hur jag fungerar, antagligen för att han levt vid min sida i snart fyra år, varit med mig från början när jag dunsade i det bottensvarta hålet dag ut och dag in. har så svårt att visa utåt när jag mår dåligt och då gäller det verkligen att se mina signaler. jag frågar ju tusen gånger hur andra mår, bara för att verkligen vara säker på att dom mår bra. är det så svårt att fråga tillbaka?! som sagt, ensamheten skrämmer mig. ofrivillig eller ej. jag är ett sällskapsdjur ut i både bak och fram tassarna.

om jag sammanfattar kvällen har jag haft det bra ändå. alla tre katterna satt sött och tittade på när jag plaskade som en badanka i vattnet och läste horoskopbok. det här året ska jag tydligen inte ta hand om lika många, nu är det min tur att ta istället för att ge. just nu befinner jag mig i en svacka (just dom här datumena) och det stämmer ju faktiskt! jag är vidskeplig. och även fast man inte ska tro på det blint, så stämmer det ganska bra!

jag ska äta en macka och dricka ännu en kopp te och sen, sen ska jag krypa ner, helst med alla katterna omkring mig och sova. med min snuttefilt. (vem har satt åldersgräns på sånna lixom?!) (:

sov gott allihopa! dröm sött. <3



mys hemma <3



Kommentarer
Postat av: Emily

Hoppas att du mår bättre snart fina Fanny, Är glad att du har Alexander vid din sida. <3

2010-01-09 @ 12:42:11
Postat av: dagenskreativa

Gillar verkligen er inredning:)

2010-01-10 @ 00:31:48
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback