ingen morgon piggelin

gud vad jag är trött. ställde klockan på tio, men vad hjälpte det. trött som bara den ändå. ligger fortfarande kvar i sängen med bärbara i knät. det är minus 16 grader i stockholm, och det har det varit sen i går. fy fan vad det stack i hela benen när jag och pontus traskade iväg till kolgrillen och åt middag. vi satt där i tre timmar och pratade åt ganska smaklös mat (kycklingspett med tzatziki och pommes) och drack två mariestad var. jag undrar hur personen som frågar legg känner när det var tio år sen pontus fick börja dricka alkohol. haha. dom ser lika generade ut varje gång. fast och andra sidan fick mamma visa legg på systemet ända fram till hon var 39 år ^^ hur som helst, vi hade det kul igår. han var snäll och bjöd på middagen. sen gick vi och handlade chips och dipp, och gick hem och kollade på en värdelös kärleksfilm. men det vart en lyckad kväll ändå! tack pontus!

idag ska vi mest bara ta det lugnt hemma. är trött som sagt (: står massa tända ljus här redan, mysigt att vakna till. fick frukost på sängen och snart blir det nog en film skulle jag tro. en promenad i vinterlandet och bara ha mysdag! har jättelust att baka, får göra det någon dag (: vad sak ni hitta på idag?

vi hörs senare. ska släpa mig upp ur sängen nu! (: godmorgonpussar! <3





Kommentarer
Postat av: Petra

Själv har jag bakat scones med torkade tranbär. Gott! Mysig frukost när kylan biter utanför....

2010-01-06 @ 15:14:20
Postat av: Alexandra

Låter trevligt med en promenad och film sen.Själv har jag inte vågat mig ut i kylan,men film blidde det på e.m.En undran bara,hur går det med eran köksrenoverng?

2010-01-06 @ 17:24:31
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback