OJ

det blev visst en liten blogg paus. reperation & omkonstruktion av livet för att 2010 ska bli så bra som bara möjligt! nytt år nya möjligheter är en bra mening, tycker jag! jag har alltid ansvaret för mitt liv och hur jag vill att det ska vara, man ska aldrig köra över andra, men man måste ändå få sin röst hörd bland folkvimmlet. jag har blivit enormt stark på sista tiden. jag är mer självständig och jag börjar bli vuxen på riktigt. 2010 ska bli ett bra år. det känner jag på mig!

just nu står min make ute i köket och gör frukost, han gjorde mackor till mig igår som var jättegoda. tunnbröd med viltost (mjukost) och sallad. jum! drack te och tände massa ljus och tittade på några avsnitt av two and a half man. jag har sett nästan alla avsnitt, trodde jag. så blev glad när det var massa som jag inte hade sett än (:

hela dagen igår har vi bara varit hemma jag och alexander, pratat, städat lite, pysslat i hemmet, ätit god middag på mateus tallrikarna och haft myskväll som jag skrev om däruppe. en lugn dag med andra ord. precis vad både jag och alexander behövde.

idag ska jag och pontus in till stan och besöka en stoor second hand butik på söder. vi ska klä ut oss i knasiga och lustiga kläder, (vi har kommit fram till att både han och jag tycker att det är mycket roligt att klä ut sig och sminka sig osv. jag sminkade honom häromdagen och enligt både mig och alexander så är han snygg i smink. det är ju inte alla killar som passar i makeup) så jag har lovat att han ska få sminka mig någon dag också. han är helt lyrisk haha (:

hur som haver. nu blir det frukost och sen dusch, påklädning, sminkning och sånt (: sen bär det av till pontus och sen till stan! ha en jättefin dag allihopa! puss&kram.



visst blir det mysigt sken av dom frostade kivi lyktorna!? (:



ljuslyktor från granit i zink! love!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback