Onsdag!

hej hopp (: mår ni bra? jag mår mycket bättre idag. bättre och bättre. det är bra med svackor i mellanåt tycker jag, det är ju svårt att tänka så just då. men sen när man väl mår bättre uppskattar man allt så mycket mer <3 livet är upp och ner och det är bara att acceptera och gå vidare!

jag sitter i vardagsrummet just nu, vera satt brevid mig och slickade på mina händer (hon älskar min handsalva från body shop) haha (: spinner som en motor och myser. ska göra en kopp te för att värma upp mig lite. varit ute och vandrat i kylan med musik i öronen. och sen blir det städa! alexander kommer hem imorgon, han har varit hos sina föräldrar en vecka snart medans han jobbat. vi behövde vara ifrån varandra. därför han inte nämnts så mycket här i bloggen (någon som undrade) ibland behöver man andas och det behövde vi. det är påfrestande och en stor omställning att gå från att vara hemmasittande och deprimerad till att bli friskförklarad och våga gå ut, träffa vänner och umgås igen. det blev en smäll för både mig och honom. men så är det ju, man utvecklas och man måste kunna utvecklas ihop. så imorgon kommer han hem igen. då blir det planering av köksrenoveringen, vi måste verkligen ta oss till ikea och beställa det där köket! för nu måste det bli av ^^ kommer bli jättefint! och det kommer inte bli så som jag skrivit tidigare i bloggen, nix. vi har andra planer, mohahaha (;

ikväll ska jag umgås med pontus. han ska gå och handla tacos och laga middag till oss tills jag kommer. det blir film och sånt också (: sen imorgon ska jag till lyra på möte. behövde det verkligen känner jag. för mycket omställningar och mitt psyke klarar inte av det galant. så lite stöd står på schemat imorgon mellan 13 och 15. sen ska vi in till stan, spela biljard och hämta ut en julklapp som pontus köpt till mig. sen ska jag hem hit igen. och umgås med alexander. äta middag, film? vi får se (: jag är sugen på att baka! på fredag blir det gymmet och jag hoppas det finns ett spinningpass! det är jag sugen på (:

nu ska jag sätta fart med städningen! vi hörs sen (: ha en mysig kväll nu. puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad är det som blev konsitgt för dig och A närdu kom ut i dagen och sådär?

2010-01-13 @ 21:45:40
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Anonym

marielle: han var van vid att jag bara var med honom och sen när jag började må bättre så fick jag tillbaka min lust för att umgås med mina vänner igen. vilket resulterade i mindre tid för honom. när man har varit "borta" från livet i fyra år som jag hade så vill man leva i 150 igen. och allt blir väldigt intensivt. därför blev det som det blev.

2010-01-13 @ 23:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback