smörgåstårta och fransk musik


sitter och lyssnar på en fransk mysig låt, här hittar ni den <3

ute är det mörkt, kallt och tyst och här inne är det varmt, tryggt och ljusen flackar i mörkret. idag har det varit en bra dag. trots att jag förtillfället är mycket upp och ner. men jag vet att snart snart mår jag bättre igen. vad vore livet utan nergångar? då uppskattar man ju inte när det är uppgångar. man får njuta av det som finns att njuta av. och det kan vara någonting litet som ett värmande sms, dricka en kopp te eller titta på en bra film under en varm filt. jag älskar vardagslyx och det har jag så mycket som jag bara kan!

jag är mätt och belåten, vi har ätit smörgåstårta med räkor och allt vad det var på. mycket gott, och mycket mättande! varit ute i kylan köpt godis på coop och tagit ett varmt bad med levande ljus. låg bara och tänkte, myste och njöt. man blir så lugn i ett varmt bad.

kvällen bjuder på film och godis. för idag är det faktiskt röddag (; och självklart ska det firas med lite smågodis. jag har tränat massa matte också. för på fredag ska jag vara på komvux och skriva matteprov/test för att se vilken grupp jag ska hamna i. och nu känns min hjärna lite mer uppdaterad igen (: ska verkligen bli skönt att ta tag i det där. alexandra undrade när vi ska renovera köket och det ska vi den 18 januari. för vi har haft en vattenläcka som gjorde så allt blev framskjutet. ville inte bo i ett renoveringskaos i jul heller (: sen måste vi passa in alexanders jobbveckor. så ja, i mitten av januari ska vi sätta igång!

nu blir det film. ha en jättemysig kväll. <3 puss&kram (:



lucifer <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback