thaimat

god kväll allihopa! hoppas ni mår fint (: jag sitter hemma och myser i soffan, tända ljus och tittar på tv4+ något op. program. ska ta en dusch innan jag går och lägger mig, vilket kommer vara ganska tidigt! imorgon är det matte testet. lite nervös är jag. det var x antal år sen jag pluggade matte. men GUD vad skönt att bli av med det ämnet. yeey. stolt över mig själv som tar tag i det där (:

idag har jag varit hos mamma, träffade nadia också och åt lunch med henne, blev fisk, bulgur och spenat. riktigt gott, var riktigt mysigt att umgås med nadia, vi pratade, skrattade och hade det mysigt. var ute med adolf på en runda också (: sen har vi ätit middag, thaimat är favoriten och det blev så stark så det brände i hela munnen och halsen. haha. men gott var det (:

imorgon ska jag ha mysdag/kväll med mig själv. läsa topp hälsa, bada skumbad och ha kroppsrenovering, måla naglarna, dricka massa te, mysa i soffan till en bra film/bra bok, mysa med kissarna och bara vara. egentid <3 åh det behöver jag! på lördag blir det stan och bio med en av mina bästa vänner och jag tror det blir avatar som vi ska se. den verkar verkligen vara bra (: ska bli jättemysigt!

ska kika vidare på programmet och sen blir det dusch efter det film och en stor kopp te! vi hörs imorgon. sov så gott nu. puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback