fredag!

känns som jag inte bloggat på evigheter, men det var ju bara en dag :p hur som helst så har jag saknat er! och jag hoppas att ni haft det bra i sommarvärmen. jag lider mest. men skuggan är underbar. legat på en filt, myst med lucifer, han älskar att vara ute, har legat och solat och njutit, hah.. sötkisse (: blev en liten mini utflykt till värmdö också! och nu kom jag precis hem från affären, köpt tacos till middagen och ett paket med 14 tummens jordgubbspinnar, mums! sitter och äter em nu. klarar jag mig till maten (; ikväll blir det film, ovanligt va?! (: men det är ju så mysigt!

la en ansiktsmask igår. köpte några st när vi var i kungenskurva på ikea, smet in på rusta och köpte några bla. med vitchoklad. den var jättebra och jag ska absolut köpa fler! huden blev sammetslen! mysigt att pyssla om sig tycker jag. både in och utsidan! vardagslyx!

idag har jag som sagt bara varit ute, slappat och myst. börjar få ordentligt med färg. är ute och springer en hel del, och mina ben är inte direkt tjusiga. jag har skrapat upp knät, fått blåmärken och myggbett. men då syns det iallafall att jag är aktiv (; var på söder efter värmdö och slank in på monkis rea. 75% är inte illa pinkat. och köpte två jättefina t-shirtar. shoppar jag blir det på rea, alltid faktiskt. ytterst sällan jag handlar nått när det är till ordinarie pris. hur som helst. köpte två oversize t-shirtar, en vit med små små svarta prickar och en grå och svart randig med en enorm ficka på ena sidan. och ett grått och svart randigt linne. mycket sköna och fina (: nöjd!

ska ta och börja med middagen. så det inte blir allt för sent. jag är sällan hungrig när det är så varmt. men äta bör man annars dör man.. men det gör vi ju oavsett..

ha nu en jättemysig fredagskväll. gör någonting ovanligt, som ni aldrig brukar, bara någonting ovanligt. kan räcka med att byta plats vid matbordet. träning för hjärnan och variation förgyller ditt liv!

puss&kärlek.







Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Lucifer låter som min Bioz. Hon älskar också att vara ute. Ligger och myser på rygg och kisar, hon är en riktig livsnjutare! Lägger man sig bredvid henne på gräset åmar hon sig o spinner, hihi. O du låter som mig, jag lider också i solen. Kvavt! Pöss

2010-07-02 @ 23:40:37
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback