God morgon!

vilken dålig uppdatering de senaste två dagarna, igår vet jag inte vad som hände, för jag borde haft massa tid att blogga. men jag ska berätta det nu (: har precis vaknat och sköljt ansiktet i kalltvatten, då vaknar man vill jag lova! (: just nu sitter jag i våran sköna fotölj med en filt om mig och måns har bänkat sig i knät, han är som en liten kamin. ska göra frukost till oss snart och väcka tröttmössan därinne. sleepyhead ^^ sen ska vi åka till stan och kolla på don sphynx. ja naken katter ni vet. ska bli så jäkla kul. jag tycker dom är jättecoola och det är jag nog ganska ensam om :P har hört så bra om deras personligheter. krypa-under-tröjan-katter som är charmiga ut i svansspetsen. mm (: vi får se vad vi tycker haha. alle sa mest när jag sa att vi skulle kolla på dom,.. "det kommer vara som att hålla i en pung" killar.. hm. (;

vädret idag är ju inte så himla kul. meningen var att vi skulle ut till stockholmsskärgård med båt, men ja, det blir inte så idag som ni förstår ^^ blir en mysig dag hemma istället efter vi kikat på katterna. laga god mat, äta god mat, välja en bra film, titta på en bra film, mysa med katterna, ja ni förstår. mysdag alltså (:

iförrgår (tisdag) åkte my hem vid halv sju på kvällen. det var mindre kul. fick tårar i ögonen när jag gick ifrån henne på perrongen och vände mig om flera gånger för att få en sista skymt av henne i folkmassan. saknar henne hela tiden. tycker inte alls hon ska plugga i två år på folkhögskola (även fast jag är så himla glad för att hon äntligen kom in på en linje hon drömt om), för vi kommer knappt hinna ses. nu har vi träffats så himla myckte de senaste året, så det känns som hon bor här. jag är jättejätteglad över hennes vänskap och jag ser verkligen fram emot våran mysiga london resa som vi åker på strax innan jul. har man inte julkänsla i kroppen innan den så kommer vi garanterat få det när vi kommer dit! det blir julshopping, gå runt i mysiga julbelysta områden på promenad, musikal, god mat, mys och massa massa mer. åh längtar!!! blir nog att vi kommer hem två dagar innan julafton, alltså den 22 december. så man hinner hjälpa mamma med julmaten ^^

igår då, vad gjorde jag då? joo. jag var på vårdcentralen och fick hjälp med lite saker. sen var var jag hemma här ensam hela kvällen. och det är jag inte alls van vid. allt gick i slowmotion, jag höll på med en sak och i nästa sekund kom jag på någonting annat och släppte det jag gjorde först. och när jag sen ställde mig och kollade ut i lägenheten så började jag gapskratta. hur kan en människa stöka ner så jäkla mycket på så kort tid kan man ju undra. så det blev storstädning med eller mindre sent på kvällskvisten. hur som helst så hann jag med både att laga och äta kräftstjärtspasta här hittar ni receptet. gott! satt med mateustallrik framför filmen kärlek3000 hann inte se klart den dock för jag började spela gitarr och satt i sovrummet när solen gick ner med vidöppet fönster. mysigt! riktigt mysigt och vackert. åt kinderchoklad (gud så gott) och tog en varm dusch, läste lite i en bok och satt vid nätet oc mejlade med en tysk kvinna som har colourpoint perser uppfödning (hennes stamtavlor är en av de bästa i världen) och ja, det blir nog därifrån vi köper våran första colourpoint! hennes katter är enormt vackra! det roliga var att jag förstod allt hon skrev. morfar kommer från österrike och bor där nu med. så jag har nog lärt mig ett och annat under åren vi hälsat på där (: mina släktingar därnere vägrar lixom inse att jag inte kan tyska. men det har varit bra, för nu gör jag ju det. gäller bara att dom pratar lite saktare. jag pratade i telefon, satt och försökte komma på en egen låt på gitarren och ja det gick faktiskt. inte en hel än såklart, men en bra början. nu ska jag råplugga ackord bara!

nej nu ska jag duka fram frukost och inviga dom nya fillipa k muggarna. vi hörs senare. ska slänga upp lite kort på köket också nu, så ni får se. vi väntar fortfarande på handtagen, 3 månader försenade. galet, men snart kommer dom, närmare bestämt den 8 augusti (: och nu är det ledig vecka igen för alexander så det blir sista rycket nu. nu har vi allt hemma och ja nu ska vi göra allt klart (: skönt! aldrig varit med om att en renovering dragit ut så mycket på tiden, men hellre det än ett psykbrott. det har hänt för mycket tråkigt på sista tiden, så att det drait ut är en självklarhet. nu därimot har jag lyckan i ryggen, tur med allt, helt underbart! och jag vet att det är veras förtjänst! hon sitter på min axel och ger mig tur. det sa även mediumet jag var hos. att vera dog av en anledning, hon dog för att skydda mig mot en dålig vänskap som jag inte skulle avslutat annars (tjejen som jag var vän med som tog med en kamphund med till lägenheten hos mamma umgås bara med kriminella människor som drogar) så enligt mediumet så var det därför för jag skulle råkat illa ut. jag fick det besvisat en kväll när jag var hos mamma och hon var där med någon snubbe, fick amfetamin i mitt glas och ja resten av natten var inte så kul. att bli drogad i sitt eget hem är ett klart tecken på ohälsosamma människor. usch. har fortfarande ingen känsel i ena kinden, någon nerv som blivit skadad. jag vet inte. läkaren i går sa iaf att det skulle kroppen ta hand om. mediumet sa även att vera skulle ge mig tur och ja, tur har jag verkligen haft! små som stora saker. allt flyter och jag är glad! men om jag fick välja hade jag hellre haft otur livet ut om jag fick tillbaka vera. bara för att hålla om henne.

nu - frukost! ha en jättebra dag! så hörs vi ikväll. puss&kram.



här är katten vi ska kolla på (: grå med kolsvartnos. och blåa ögon. sweetness!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Men vad är det du skriver?! Vad fick hon ut av att droga dig? Hur kan man göra så? Jo, det finns människor till allt. Men alltså fy fan vad lågt gjort. Sa ni något till varandra efteråt? Hur snabbt uppfattade du att du blivit drogad?

2010-07-29 @ 14:04:44
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle: det var antagligen kompisen hon hade med sig upp till mamma som la det i mitt glas när jag var på toa. jag märkte det ganska fort. någon halvtimme, timme. sen var det ett helvete hela natten. usch.

2010-07-29 @ 14:11:51
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Doris

Precis som Marielle skriver här... vilket folk det finns =( Glad att du slipper sådana männsikor nu, skönt. Hoppas du får en fin dag gumman, och vilken jättegullig misse på bilden =) Nakenkatter är häftiga!

2010-07-29 @ 15:35:45
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Fy fan.. ja allt händer av en anledning, tråkigt bara att de man älskar ska ryckas bort :(



Min kompis har haft nakenkatt! Superhäftiga! =) Tyvärr fick hon lämna tillbaka den för när hon blev gravid blev hon allergisk även mot den. Dumma hormoner! =)



Kram

2010-07-29 @ 18:23:13
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback