myfa

ja det skulle vårat band heta kom my på idag när vi var inne och köpte gitarr åt mig på musik börsen. det blev en jättejättefin från märket core. nedsatt från 4500 kr till 3000 kr med inbyggd mic och förstärkare! GLAAAD!!! nu ska jag sitta fast med den varje dag och spela, nu ska jag bli en gud på gitarr. my har också köpt gitarr, så nu ska vi lära oss, ha (: jag har kunnat början av massa låtar, men den enda som egentligen fastnat är nothing else matters med metallica.

vi har haft det skitkul idag. haft magknip, skrattat för mycket. varit på söder, fikat på myscafét string och ätit hallonpaj med vaniljsås och hallonsoda. där har jag häng under mina tonårs år. både som punkare, vänsterpartist, svartrockare, estet.. ja typ allt. my tycker jag är pinsam som sätter mig på gatan och sminkar mig. hon ställer sig och skrattar nervöst. sötnos. jag har aldrig brytt mig om vad andra tycker om mig. en elak kommentar kan svida ja, men annars nej. jag skäms väldigt väldigt sällan för mig själv. kan bero på att jag suttit i parker och druckit öl, lyssnat på bärgsprängare och sätt ut som hej kom och hjälp mig. estet tiden för mig var underbar. valborgsmässo afton för ung. tio år sen. vilka minnen. många fina minnen som jag sparat i hjärtat. och plockar fram ofta. blir varm i kroppen. trots att jag varit med om mycket tråkigheter, så är det aldrig det jag lägger fokus på. att älta i evigheter är ingenting man mår bättre av. istället lägger jag fokus på glädje! jag har fått skrattrynkor, och jag älskar dom! dom syns när jag ler, och ler gör jag mest hela tiden. att ha lätt till skratt är underbart inte sant. och ja, idag har vi skrattat! <3 tack!

vi har ätit tacos, vi har flamsat i köket, vi har myst med katterna, vi har tänt massa ljus, vi har dämpat belysningen, joshua radin spelar på spotify listan och snart blir det mys i soffan med my och film! livet är underbart!

hoppas eran kväll är jättemysig! massa pussar!












jag älskar dig my!





Kommentarer
Postat av: Doris

Vad underbart gumman <3 Min dag har också varit bra! puss :*

2010-07-26 @ 22:50:48
Postat av: Mysan

gumman, jag önskar jag kunnat säga något. Blir helt mållös inför dig som person. Du är min idol. Min själsvän och min förebild! Alla hade behövt någon som dig, då hade alla mått bra. För med dig mr man bra. jag Älskar dig!

2010-07-26 @ 23:11:44
URL: http://eyewitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback