mysig dag!

det har vi verkligen haft idag! shopping på stan, grillning vid havet på picknick filt med vinglas och fina servetter. grillade kycklingspett och hade potatissallad till och grönsaker! mums! shoppat en granit väska idag, den här i svart. tycker om den jättemycket! blir perfekt när man ska iväg och inte vill ha massa massa packning! (;
sen innan vi grillade fikade vi på en mysig uteservering och åt kulglass, bananglass är en av de godaste smakerna som finns tror jag (: drack kaffelatte med vanilj sirup, uish så sliskigt ^^ men det var gott. jag frågade tjejen i kassan om den var sliskig i smaken och ja det var den och hon kunde hälla i mindre.. men hallå :$ jag vill ju ha den sliskig :p och ja det fick jag.. efter grillningen blev det två timmars rask promenad med massa prat, titt på kossor i hagen och sånt mys! kvällspromenader är mysigt! visst (:

ska dricka te på uteplatsen nu, och ja, jag har vänt på mitt dygn. men vad gör det om hundra år?! :D hoppas ni haft en mysig dag! det har vi. puss!



 
 

grillning pågår (;



Kommentarer
Postat av: Doris

Gumman du är världens finaste, vackraste, snyggaste, sötaste!

2010-07-14 @ 05:18:26
Postat av: Marielle

skitsnygg i dem kläderrna:)!

2010-07-14 @ 08:34:21
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: kajsa

vad fin du är fanny

2010-07-14 @ 09:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback