seperationsångest!

den här dagen har känns lååång. men en bra dag! helt klart. är trött och redo för sängen strax! har varit hos en uppfödare nu på kvällen och föll handlöst för adrian. sista bilden i annonsen här. han studsade upp i mitt knä och vägrade lämna mig, och satt och stortittade in i mina ögon hela tiden. hjärtat bultade och jag vart såld. grät på vägen hem. haha. jag är så fjantig. men jag tycker det är svårt att lämna folk/platser/djur som jag fäster mig vid. seperationsångestvarning. ja det har jag verkligen. sitter med en kopp kamomill te och har måns och lucifer runt mig. sällskap jämt. älskart! mycket kattsnacka nu jag vet. men så är det. man kan inte bara hoppa på första bästa och köpa. måste se sig omkring tänka, känna efter och gå efter hjärtat. på onsdag ska vi iallafall träffa perserhonan (: ska bli supermysigt och jag längtar!

vi har varit på ikea idag också. ska köpa en tempur bäddmadrass. helt underbart. höll på att somna :$ låg där ett bra tag!

ska hoppa i säng snart som sagt. är jättetrött, men först ska jag packa! imorgon ska jag vara på plats kl 09.00. hjälp. tur att man kan sova i bilen (:

sov gott sen! puss&kram.


 



Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Åh, jag hade också gråtit i det läget och säkert inte kunnat låta bli att köpa haha. Funderar ni på en spynx eller titta ni bara av nyfikenhet? Kram!

2010-07-31 @ 23:16:13
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Essa 030724 & Bellan 080808

Heeej gumman... Ja va oxå på Ikea igår... Me love it <3 Mamma/Bonus skulle handla soffor.. Synd att vi inte sågs..thihi!!



Kramis Emma

2010-08-01 @ 15:01:58
URL: http://mammatilltwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback