hälsotallrik

hej allihopa! nyss hemkommen från jobbet och jag sover nästan.. ikväll blir det myskväll med te i en stor mugg, tända ljus och myskläder framför en bra film. eller oc. får se (: jobbet gick bra och efter blev det ett besök på coop för handling! handlade till hälsotallrik som jag strax ska ställa mig och fixa med. sallad, körsbärstomater, gurka, majs, avokado, groddar, paprika och grillad kyckling. ska bli gott! jag är vrålhungrig!

ska bara tvätta av sminket och smörja in ansiket och hoppa i myskläder.. håret har jag redan i en slarvig knut uppepå huvudet. funderar på att gå till hälsokost imorgon och köpa omega3 och rosenrot. för hjälp min trötthet är inte att leka med. armarna känns som blyklossar när jag skriver..

mamma sa nått så gulligt igår och jag tror hon har rätt. "varje gång jag ska dammsuga så hittar jag veras små hårtussar överallt, jag tror hon är här och leker med dom andra katterna fortfarande.. för det spelar ingenroll hur mycket jag än dammsuger, hennes tussar ligger överallt ändå.." jag samlar ihop allt hår jag hittar från henne.. så snart har jag nästan en hel vera.. hon var så himla liten lill tjejen. som jag saknar henne ): kommer jag någongång hitta en lika charmig och personlig katt? jag har pratat med veras uppfödare och om 5 månader får veras syster kattbebisar. vi ska iallafall åka och titta. men jag vet ju, det går ju aldrig aldrig att få tillbaka någon som är exakt som vera. och det gör verkligen ont. vill vakna och höra att det bara var en jäkligt dålig mardröm. för det är precis vad det här är. en mardröm.

nej, ska försöka hålla humöret uppe. och ha en mysig kväll trotts trötthet och saknad. så vi hörs senare ikväll, eller imorgon såklart. får se hur pigg jag är. jobbar imorgon mellan fyra och halv sju som idag, inte många timmar men det är skönt att ha lite att göra (: och sen har jag ju massa ledigt resten av dagarna. skönt med lite semester!

ha en mysig kväll! kramar till er. världens bästa läsare. fick förresten en kram av en läsare igår i stan. tyvärr är mitt minne som en guldfisk. men jag blir alltid lika glad när ni kommer fram och hälsar. även när jag är osminkad, äcklig och handlar på ikea :P (har läsare som jobbar där)

hur som helst! ha en mysig kväll nu. pusspuss.





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi]

Då ska jag ta o logga in där sen så jag kan lägga till dig också! Ta hand om dig så länge!

2010-06-15 @ 13:40:32
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback