happiness

vad innebär egentligen lycka? är det att uppnå så många mål som man bara hinner med, för att senare komma på att man knappt hann njuta. att jag börjat leva för dagen, för stunden gör mig lycklig. jag strävade alltid innan, ville uppnå, men i slutändan är det inte alla saker runtomkring som gör en lycklig. det är att acceptera dig själv, din vardag och allt du är och vad du gör som skapar lycka på riktigt. du kan aldrig bli lycklig på ytan, det kan ta ett helt liv att känna rotad lycka, men när du väl gör det är det nog det bästa som någonsin har hänt dig. för när du upplevt den vill du aldrig aldrig mer gå tillbaka till ytlig lycka. du kan aldrig köpa dig lycka, aldrig få den ifrån någon annan, till viss del visst. men sålänge du är lycklig och älskar dig själv så kommer du klara av jobbiga hinder i livet, du kommer resa dig upp efter jobbiga trauman och situationer och du kommer njuta mer grundligt. lycka är grundstenen till ett långt och bra liv. lycka är ju trots allt det vi strävar efter hela tiden, i böcker, i tidningar, på stan. men ta en närmare titt inom dig själv, lyckan finns där, det gäller bara att ta fram den och damma av den lite.
det finns ingenting du inte kan lyckas med sålänge du tror på dig själv. du är unik, du är underbar, du är allt, du är inte som någon annan, och det ska du inte heller vilja vara. älska dig själv! varje dag! det gör jag!
vera du är lycka för mig. du hjälpte mig hitta den där tryggheten och du visade mig vad äkta lycka innebär! jag älskar dig! alltid.


Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi]

O hon fortsätter hjälpa dig, det är jag säker på! <3

2010-06-27 @ 19:42:25
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: pyrah

åh, om jag också kunde tänka sådär klokt någon gång. känner mig som en dränkt snigel. har gått dbt, men får inte till det pga stress. vad göra?

2010-06-27 @ 23:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback