koma & saknad.

god kväll allihopa! gud jag är så trött så det svider i ögonen och ögonlocken är tunga. somnade med hoodietröja och luva över huvudet i soffan med en tjock mysig filt över mig när jag tittade på film med nadia. vi har varit hundvakt idag till en skitsöt 8 veckors jackrussel valp. kan säga att det blev många "åååh, aww" och såklart fotade vi sötnosen bella (: har dock min överförningssladd till mobilkameran i lägenheten, så bilder får ni se sen (:

har som sagt bara tagit det lugnt idag, har varit helt slut. behövde en sån här dag. har i princip förutom myst och lekt med valpen och pratat i timmar med nadia, tittat på film, ätit jättegod lunch bestående av stora knäckebrödsmackor (såna man bryter själv från en stor rund) med keso, avokado, tomat och örtsalt. riktigt gott (: blev mätt och belåten.

har precis tvättat ansiktet med clinique rengöring, och smort in med nattkrämen från bodyshop! kärlek till den. underbar (: man får en enormt fin lyster i huden. och man ser så fräsch ut. har blekt tänderna med tandläkarstuff och det är fint vill jag lova. kommer bli ännu finare i sommar, brun, fräknar och ett bländande pepsodent leénde (; jag har bestämt mig för att börja träna och ska kolla upp priser på ett gymkort. behöver röra på mig! spinning! yeey (:

sitter redan i sängen, så himla skönt med bärbar. njutning! ska kolla upp pris på gymkort som sagt och sen ska jag krypa ner under det mysiga duntäcket och läsa topphälsa! favorit tidningen helt klart!

du är den enda pojken i hela världen som ger mitt inre ett lyckorus som känns som att springa barfota på en sommaräng och känna friheten, och får mitt hjärta att slå dubbla slag när du är nära mig. du är min enda och min eviga. ett liv utan dig är inget liv att leva. älskling. jag saknar dig varje sekund du är ifrån mig.

nattipussar eran fanny <3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback