kvällsbloggning

åh gissa om jag blir jääätteglad av era kommentarer om att ni är glada att jag är mer aktiv igen (: det får mig att vilja skriva mer mer mer! (:

jag sitter och myser i min favorit pyjamas från h&m, älskar den, därför var jag smart och köpte två ^^ ska göra en kopp te snart och ett par mackor, sjunka ner i soffan och mysa till en film. är jättetrött ikväll, ögonen är rödsprängda, tror jag börjar bli sjuk, kände mig febrig häromdagen. hua. vila! (: ska se en film som heter "the road"

dagen har varit jättemysig, träffade ju helena, stor kram och sen gick vi till lite olika affärer. köpte en satsumas body butter från body shop, och ett par rosa skrubbhandskar därifrån med. fick nattkrämen med vitamin e i en provburk, har dagkrämen redan, toppen! ska se om nattkrämen är lika bra (: på granit blev det 25 jättefina galgar i zink, ska nog byta ut alla mina som jag har från ikea. servetter med kinesisk text på typ tidningstryck, värmeljushållare i zink och jättefina svarta bestick, 6 gafflar och 6 knivar, en lite zink låda till tops. sen blev det fika, vi kom fram till att vi borde byta favoritfik, då varken personalen eller maten är speciellt god.. men så här och häpna blev den sura tjejen bakom disken helt plötsligt trevligt och log mot mig när jag bad om en ny grillad macka, eftersom den smakade konstigt! ^^

imorgon hoppas jag att jag känner mig lite kryare, ska ju ut och äta på mysig restaurang. jag har jobbat på den restaurangen för några år sen, och dom blir lika glada varje gång jag sticker in mitt tryne :p ska bli mysigt. jag gillar miljön där, ombonat, varm inredning och glada italienare och såklart god mat! på dagen ska jag räkna matematik! ganska mycket att plugga, iallafall runt 20 tal. men det går fort. och på tisdag är det lektion igen!

ska fixa en kopp te nu, tända ljus och krypa upp i soffan med pyjamas och fårskinnstofflor! mys!

sov så gott sen, vi hörs imorgon! (: massa pussar&kramar <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback