måndag & hunddagis

god morgon måndag! (: hoppas ni sovit gott. jag är faktiskt inte så himla trött, trots få timmar sömn, kanske kommer senare ^^ ny vecka med massa nya möjligheter, det är aldrig försent att ändra sin livsstil, ett dåligt tankemönster eller ta nya beslut. varje dag har vi massa olika val, ett tips är att alltid lyssna på dig själv, för lyssnar du bara på andra så kommer du må sämre i slutändan. så ny vecka. nu kör vi (:

 dålig uppdatering igår, blev mycket pluggande kan jag lova! skönt att vara i kapp! imorgon är det mattelektion i klassrum igen och sen jobbar jag! och idag ska jag och nadia ha hunddagis hemma (: två jackrussel valpar som är tio veckor. ska bli riktigt mysigt! ikväll ska jag plugga lite, titta på film och bara mysa. kanske ta ett bad eller göra fotbad! vi får se. ska inte ha en sån trist dag som igår iaf. matte är kul visst, men det finns faktikst roligare saker i livet! men jag vill för att jag vill kunna utbilda mig till någonting på högre nivå, så att jag faktiskt får göra/jobba med någonting jag verkligen brinner för!

sitter och äter havregrynsgröt med linfrön och mjölk och ett stort glas vatten med citron. var alltid tvungen att ha sylt innan på gröten, men det är så mycket godare utan! och nyttigare (: när jag får min första lön ska ett nytt gymkort inhandlas. längtar efter spinningen och stå och pusta med vikter. man mår ju så himla bra när man tränar!

kökets grunder är klara! idag ska alle lägga in golvet (blir valnötsgolv som överallt annars) igår tvättades taket och väggarna bort från allt slipdam (från bredspacklingen) taket målades två rundor, väggarna är grundade och målades två rundor med alcros "snö" med endast grått i. (man kan ju ha i gult också?!) och idag blir som sagt golvet lagt. jag beundrar alexander som är så himla duktig. han har valt att bygga hela köket själv, för att jag ska få chans att starta upp arbetslivet med lugn och ro. <3 och det betyder enormt mycket ska jag säga, tack! har massa inre stress och är ja, rädd. men allt har gått bra hitintills. så det går nog bra sen med!

nej nu ska jag samla ihop mig och starta den här dagen (: ikväll blir det mysmiddag hos ann, så vi hörs senare. frukosttips ska ni få också (: puss&kram.



vad jag saknar min måns <3 han bor hemma hos alex föräldrar nu när
vi renoverar köket. vera och lucifer är med mig. saknar min familj <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback