morgonstund har guld i mun!

god morgon fredag och helg! hoppas ni sovit gott! jag är fortfarande trött, men det är för att det är mycket förändringar i min vardag nu och det gör en trött. försöker ändå hålla mig till 8 timmar per natt ung (: sitter i soffan och har precis ätit frukost, har tänt ljus, mår så bra av levande ljus och det känns som en självklarthet för mig. även sommartid! måste till ikea snart och inhandla fler ljus! ^^ dom går åt i ganska rapp fart här hemma.

ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning,. tredje dagen på raken som jag har linser och smink :P inte likt slappfanny. men det är kul att fixa sig. och imorgon blir det med, ska på kalas hos helena <3 så idag står följande på schemat; ska fika/luncha med amie på vurma, sen ska jag vandra runt och hitta presenter till helena som fyllt 25 år. sen åka till ann och hälsa på ev. äta middag tillsammans hos henne. och sen hem till mamma och kolla på let's dance finalen. så proppad dag idag igen. nästa vecka ska jag inte boka in så mycket, blir galet trött. och jag behöver ha dagar när jag bara sitter och pillar mig i naveln och läser bloggar, dricker mängder med te, badar osv osv. ja, mysdagar (:

vi åt ute i går jag och alexander, blev trångsundsvärdshus, dom har riktigt god mat, faktiskt godare än på dyrare restauanger, åt grillbiff med pommes och beaneisås. pratade, fikade hemma i våran stökiga och otroligt dammiga lägenhet. (vi kan inte bo där nu, så jag bor hos mamma och han hos sina föräldrar) och det var mysigt! det kändes overkligt att stiga in i tryggheten själv. ja, ens hem är ju trots allt ens trygghet. kärleken i livet och lägenheten, djuren. kommer bli jättefint när det är klart och eletrikern har gjort ett jättebra jobb! inte en onödig sladd någonstans! vi tittade på two and a half men och åt muffin och satt i allt kaos, med flyttkartonger (hela köket är nerpackat), ikeapaket med fläkt, diskmaskin, skåp mm.mm. inte mycket plats att gå på, men det var jättemysigt att få komma dit. saknar lägenheten så himla mycket! sen körde han hem mig till mamma igen. vi ska till ikea någon dag som sagt, och skälla på dom. för rätt ska vara rätt och jag vägrar gå med på det där. arg!

ska dricka upp mitt te nu och sen fixa iordning mig! vi hörs senare! ni får ha en jättemysig fredag! helt underbart att solen skiner! glad i hela kroppen!

puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad har hänt med köket, är IKEA sena med det lr något sådant? Låter jobbigt...:/

2010-03-26 @ 12:12:03
URL: http://kreativtkaos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback