överöst med jobb.

god kväll underbara ni. och tack för fina och gulliga kommentarer <3 blir lika glad och varm i kroppen varje gång, tack! (: jag är jättetrött, har krypit upp i soffan i myspyjamas, satt upp håret i en knut och hårband, skönt att få bort luggen från ansiktet (:

jag är jättetrött som sagt, så snart blir det sängdax, så himla himla skönt. jag har haft tusen nya intryck idag och det gör en trött, tro mig. pratade med min coach (en av mina) och hon varnade mig för att de första två veckorna när man börjar på nytt jobb, kommer man gå som i koma.

så här har min dag varit;

jag vaknade vid nio, knappt sovit någonting, (lite pirr och fjärilar i magen gör det svårt att sussa) ^^ duschade, åt frukost, sminkade mig och sen hämtade mamma mig, vi tog bilen till fjällgatan och vilken underbar utsikt, högt upp över hela innerstan. underbart, vattnet glänste i solen <3 sen gick vi in på hälsans hus, hade coachning i en timme, känns jättebra och jag mår så bra av det! får tusen kr i rabatt per tillfälle, så femhundra per gång går det på. bra! man kanske ska bli sån där coach och ha egen mottagning :P

sen körde hon hem mig, sov 1,5 timme innan jag gick upp, duschade, sminkade mig och åkte till östermalm och hem till barnfamiljen, alltså, vilken jäkla fin lägenhet, sekelskifts tre meter i tak, ljus och mörk gråa väggar, svart stilrent kök, jättefint! och familjen. jag blev kär! vilka underbart mysiga människor. dom tog verkligen in en i familjen, vi sjöng, dansade runt runt med dotterna tills jag blev snurrig, drack te, pratade om musik, inredning, matlagning osv. mycket gemensamt med mamman och det var kul att hon bara var 4 år äldre än mig (: pappan har startat företaget vodler, som är som spotify fast för film! dom sa att dom verkligen tyckte om mig och sa att jag var för bra för att vara sann :$ och jag ska förutom att jobba hos dom, vara "kock" och laga mat åt mamman och hennes jobbarkompisar när dom ska ha lunch om några veckor! inte snålt betalat heller. känns så jäkla skönt efter dåligt med pengar! hurra! det ska bli skitkul. ska få nyckel dit "så att du kan komma och gå som du vill" tss. blev flera kramar och ja, jag är jätteglad! (: fick ett sms strax efter jag gått också att dom var jätteglada och att det kändes verkligen bra. sånt blir man glad av! (:

ann lämnade återbud för hennes dotter hade blivit magsjuk stackars ): så jag ringde mamma och frågade om hon ville äta middag med mig på mitt gamla jobb i huddinge, så jag åkte till huddinge, satt mig på primo ciao ciao och väntade på mamma i tjugo minuter. under dom tjugo minuterna fick jag två jobberbjudanden. helt sjukt. en kille kom fram till mig och sa "visst är det du som jobbat här innan? du har fått jättebra meriter av den gamla chefen" ja, sa jag, det är jag. sen frågade han om jag ville ha jobb. han fick mitt nr och chefen ska ringa mig i dagarna. sen kom han fram igen och frågade om jag hade lust att jobba extra på ett café i stan som hans kompisa äger. så där ska dom också höra av sig. får ta och sätta mig ner och fundera, vart sjutton jag ska jobba, kan gå ihop, men nu vet jag att helena tänker att det är nog inte så bra att ta allt (; hon känner mig, jag är allt, blir extas. ha. men jag är SÅ GLAD! så coop, primo (italiensk restaurang), barnvaktsjobb & café. va kul :D men jag ska inte slita ut mig, gick in i väggen för fyra år sen, och det vill jag inte göra igen.

nu ska jag lägga mig och läsa, sen släcka lampan! och sova tills klockan ringer imorgon vid elva. skönt med sovmorgon!

sov så gott och dröm sött. godnattpuss <3





Kommentarer
Postat av: Christin

Det där är så klassiskt, först tycker man saker går jättesegt och inget händer. Sen, som du som fick jobbet på coop, helt plötsligt känns det som att alla vill ha en!

Men det är bara att njuta :)



Ha det bra



Kram Christin



Ha det bra

2010-03-25 @ 16:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback