snart börjar..

.. myskväll med film, vindruvor och te! god kväll sötnosar! (: har ni haft en bra dag? hoppas! jag har lite ont i huvudet, tror det beror på all matte jag räknat, har bestämt mig för att lägga ner det här med skolan kl 22, för att ha ett liv måste jag. haha. sen får jag plugga en del mer den här veckan bara. så äree..!

mysig fika med mamma och mormor idag, och mötet gick bara bra. har massa kul inplanerat i veckan;

tisdag: mattelektion 11-13, telefontid med coachen 13-14, hem och plugga! och sen är det desperata husfruarna på kvällen (:

onsdag: måla om hallen hos pontus, vitt, vitt, vitt! ska in med ett sånt här coolt golv i hallen sen, gissa vem som valt det (; kommer bli great. så kul att få fria händer när det kommer till inredning! jag har det gärna som hobby att hjälpa andra med det (: sen på kvällen ska jag in till stan och äta mys middag med ann, dricka vin osv (:

torsdag: hämta saga på dagis! plugga på kvällen.

fredag: fika med amie på vurma vid lunch. köpa födelsedagspresent till helena! myskväll med let's dance finalen <3 heja claudia!

lördag: kalas hos helena, middag & tårta. mamma är med bjuden, mysigt ska det bli.

söndag: pluggdag! myssöndag såklart med film.

sen ska ett möte med coach inbokas på hälsans hus också i veckan.

jag har suttit och kikar runt lite på nätet, satt i går en stund. och jag har bestämt mig för att ta upp dansen igen. jag dansade på lasse kühlers dansskola förut. var alla möjliga olika danser, och fan vad jag saknar det. så himla kul att dansa! svindyrt med dansskola, men det är det absolut värt. ska bara vänta på min första lön (;

sen har jag kollat upp en utbildning som yogalärare, hade varit riktigt spännande! åker man iväg på ett "läger" och lär sig massa om yogans historia, och såklart att lära ut det (: var inte så galet dyrt heller, runt 29 tusen. jag älskar att livet ger en så enormt många möjligheter och val, och att komma på att man faktiskt klarar allt bara man vill, känns enormt. vilken känsla! allt går bara man vill, det vet jag nu. livserfarenhet som heter duga vill jag lova och jag känner mig själv, jag kan människan. jag är vis, ja det fick jag faktiskt höra idag, tss. jag tror att går man igenom mycket jobbigt i livet, och faktiskt lyckas resa sig upp gång efter gång som man faller, så uppskattar man livet lite mer för varje gång. jag befinner mig i ett stadie just nu där jag ser möjligheter istället för hinder, jag uppskattar det jag har istället för att vara ledsen över det jag inte har. man väljer sin lycka.

jag älskar livet. jag älskar dig. jag älskar oss. älskling, du är mannen i mitt liv, det har du alltid varit och kommer alltid att vara, vi klarar allt. för har jag dig, så har jag allt. du är mitt allt.

nu ska jag fortsätta plugga. vi hörs senare! ikväll, efter dusch, film och mys! ta hand om er. massa kärlek <3



lycka bor inuti mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback