tidig tisdagsmorgon

god morgon! (: sitter på golvet i vardagsrummet hemma hos ann och äter tunnbrödsrulle med ost. riktigt gott. och lyssnar på den här låten, så himla mysig! förvånad över att jag kan äta då jag tror jag blivit magsjuk. ann var magsjuk i helgen, och antingen är det de, eller att jag inte alls tål alkohol. drack ju knappt någonting till middagen igår här! jag kom hit vid åtta tiden och då åt vi nästan på en gång, blev jättegod thaimat och drack öl. sen förflyttade vi oss till vardagsrummet och lyssnade på massa musik, tände massa ljus och drack mousserande vin. jättemysigt (: ann är en kompis som jag känt sen sjuan. helt galet att tiden går så himla fort. tolv år. tolv år av mycket fin relation <3 jag är glad för henne. alltid varit.

ska snart väcka henne, så ska hon köra hem mig till mamma, sen kommer en tjej med sin valp. får hoppas att han inte är allt för pigg för det kan jag lova att jag inte är, har sovit i 2 timmar. och jag hoppas att jag orkar gå på matten. för nu mår jag inte bra.. icke.

så idag blir det lugn och ro. mysdag. ta hand om sig själv och gosa så mycket jag bara orkar dag (: ska bada skumbad med levande ljus. äta god middag, titta på film, rita, läsa, pyssla med pärlor och njuta av en lugn dag.

vi hörs lite senare! hoppas ni vaknar upp utvilade! godmorgonkramar! <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback