vilken dag!

hej vänner! (:

gud jag har försökt blogga via mobilen, men varje gång har jag blivit avbruten, så det har inte alls blivit mycket bloggande ikväll. så kan det bli ): hur som helst, har haft en jättefin dag! vaknade lite trött ju, men det gick över när jag duschade och kom ut i solen sen. satt på kungsholmen och njöt utanför mocco medans jag väntade på amie (segpropp) tss. kände hur fräknarna pluppade fram, nästan hörde hur det lät "pshyplyspuii" ^^ älskar att våren är här. man vill vara ute och kuta hela tiden. kommer ihåg när jag var liten och sprang barfota på grusgången på landet, i början av sommaren gjorde det ont, men efter några veckor sprang man så man nästan flög fram. underbart med värme! jag har lämnat vinterjackan på kroken och nu inviger jag vårjackorna istället. känns nästan som att man går näck för att man blev så smal. stooor dunjacka!

amie och jag fikade på vurma, mysigt, hade gärna suttit ute, men det får bli nästa gång! drack en stor mysig kopp te, åt hembakat (dom har eget bageri på fiket) rågsurdegsbröd med avocado, bacon, kycklingfilé och sallad. och ett glas vatten med gurka i. riktigt gott. en bra lunch! sen tog vi en promenad efter mysig fika till t-banan, skiljdes åt efter kramar och sen gick jag och shoppade på stan. blev en klänning i svart med vita prickar till moi. piiiip, piiiip i pressent till helena. mango body butter och nattkrämen med e vitamin till moi. hade samlat ihop massa poäng på body shop (inte så konstigt eftersom jag blir igenkänd på det mest besökta body shop i stockholm) jag är som hon i kassan sa "storkonsumen av krämer" dom som känner mig, vet att detta är så sant, så sant! (: så nu har jag nya krämer som hamnat i badrumsskåpet på sista tiden; satsumas, mango, coconut, mandel och nutmeg&vanilla. yummi. jag luktar gott!

efter stan åkte jag hem, gick till affären och handlade laxfilé, gick hem, gjorde bakad potatis med skagenröra och ja stekt laxfilé. hade varit gott med citron till, men det glömde jag helt. var för upptagen med att fastna vid allt godis. fick för mig att jag knappt tagit något godis alls eftersom det bara täckte botten i godispåsen, pilutta mig! det är ju påskgodispåsarna nu som är bauta stora..! nu har jag godis så det räcker hela helgen :D

kl 20:00 satt jag och mamma bänkade vid let's dance. drack te, hade tända ljus och åt smågodis. båda finalisterna var verkligen bra! kunde inte bestämma mig alls. men jag hejade nog mest på claudia. läser hennes blogg och hon är verkligen en positiv, glad tjej med mycket karisma. karisma är ett nytt ord för mig. jag fick höra igår att jag har enormt mycket karisma. utstrålning! har hört det innan, men aldrig vetat vad det betyder. man lär sig någonting nytt varje dag (:

ska snart tvätta av mitt smink, hoppa i pyjamasen och göra en kopp grönt te med ingefära och citron. bra kvällste, man blir lugn av grönt te tycker jag! sen ska jag läsa lite, skriva in lite i kalendern och bara mysa innan jag kryper i säng. jag är trött, och sängen ser väldigt mysig ut!

vi hörs mer imorgon! kommer upp med frukosttips strax! kuul, att ni uppskattar det så mycket <3 och tack för era kommentarer, utan dom är det inte alls lika kul att blogga! det ska ni veta.

puss&kram <3

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback