dunka dunka

hej allihopa! (: sitter i myskläder som jag drog på mig när jag kom hem från jobb, fick gå hem tidigare, för jag har feber. men orkade iallafall några timmar. ikväll blir det vila massa, titta på någon bra film, äta middag, dricka te och mysa. och sova tidigt! allt går i slowmotion, kan inte göra hastiga rörelser det gör för ont. dunkar i huvudet och halsen är svullen och ögonen glansiga. det blir väl såhär när man inte är van att jobba så mycket. men men, jag kämpar på (: imorgon är det jobb mellan 10 och 16 och det ska jag orka med hoppas jag (:

vad ska ni hitta på ikväll? det är ett underbart soligt väder ute och helst av allt skulle jag vilja gå ut på en lång promenad och köpa en glass. om bara orken fanns ^^ vid sju kommer alex och hämtar mig och sen åker vi och köper med mat hem till lägenheten, och imorgon är det sista leveransen som sagt på köket. wounderful. jag tror vi ska åka och kolla blandare i helgen också. om jag mår bättre vill säga. annars får det vänta!

vann en fin kjol från monki på tradera, blir fin ihop med svarta leggings, svart tight tröja under kjolen (paperwaist) och conversen. mm (: har en röd rosett i håret också. som är 9 cm. fin fint.

nej nu ska jag lägga mig och vila. kolla lite på webtv och bläddra lite i amelia! (: vi hörs senare. ha en underbar dag/kväll. puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback