fredag!

hej allihopa! (: jag är sjuk fortfarande och har feber ): men alex var gullig och köpte något te från en kinahälsoshop som faktiskt redan gjort mig lite piggare, varför har dom alltid bättre grejer i andra länder? det var något slags pulver som såg ut som råsocker som man hade i hett vatten (: bad om vatten i tekopp när vi åt frukost på ett café i farsta. har blivit lite av vårt frukosthak när vi sovit över i lägenheten. jag gillar deras köttbullemackor! igår hämtade han mig vid middagstid och sen åkte vi och åt på restaurang, blev mys i soffan till two and a half men och sen sov vi. jag var helt slut och imorse när klockan ringde var det bara att ringa in mig sjuk. jag har knappt någon röst kvar ^^

sen sprang vi in på loppisen där vi bor, jag älskar den, den är lixom jättestor, jättebra saker och billigt som bara den. hittade jättefina grejer. retro! ska lägga upp det här nere. mysigt att strosa runt där inne och titta, även fast det inte blev så länge, (:

meeen, det är helg, och ja, även fast det inte blir utgång så ska jag minsann myspysa ikväll. skulle egentligen varit med och firat christoffer alles lillebror. men jag mår ju som jag mår, så det blir hämtpizza ist för restaurangmat & tårta, men vad göra..!

sitter uppkrypen i soffan i myskläder och röd näsa, massa snorpapper och vatten, halstabletter, tidningar och laptopen i knät (: tänt ljus och myser för fullt. jag behöver vila, kroppen värker. så ikväll blir det film, smågodis, massa sånt där te och sova tidigt! jag orkade duscha imorse också. så det slipper jag sen. man känner sig liiite bättre när man duschat tycker jag! skönt!

ska blunda en stund och luta mig tillbaka! ha en mysig fredagskväll, så hörs vi sen. pusspuss <3

 
 






först hittade vi en jättecool lampa på fotogenvätska, den ska vi ha på balkongen i sommar. det enda "rummet" i lägenheten som är färgglad är ju balkongen, där är det färgexplotion! chockrosa sittdynor till stolarna är inköpta och massa ljuslyktor i olika färger! (: kommer bli mys alla sommarkvällar.

och sen hittade jag en jättesöt rosa gammal köksvåg, 25 kr fick jag ge. visst var den gullig :D



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vågen va verkligen gullig. Så fin att den ser nygammal ut. Vill ha! Vad är det för ställe ni bo bo som har sånna bra saker på loppis?

2010-05-07 @ 20:12:22
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Petra

ÅH!!! Älskar både lampan å vågen! Vad är det för ett toppenställe som dessutom har så fina priser?



Kram

2010-05-09 @ 15:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback