ingen rast ingen ro

hej vänner, hoppas ni haft en bra dag och fått mycket sol på er (: det kan jag säga att jag har fått, har jobbat och sen tog jag en två timmars promenad i solen. härligt! har gungat idag också! kom hem nyss och har varit och köpt 1 kg smågodis, ikväll blir det myskväll med film och middag såklart. är helt slut, sov bara fyra timmar i natt. och ska sova tidigt ikväll. imorgon jobbar jag elva timmar sammalagt, sitter barnvakt på kvällen också. så det blir en lång dag. får ta och blogga från iphonen! jepp (:

idag är sista dagen som jag äter pencillin, och jag börjar känna mig frisk. känns skönt, verkligen, vill ut och njuta av vädret ju, och det fick jag som sagt verkligen göra idag! är brun i ansiktet och har fått massa fräknar både i ansiktet och på armarna.

ska ta och hoppa in i duschen snart och sätta upp håret i en slarvig knut, ska bli underbart att tvätta av sminket. känns som det är ganska utkletat av värmen :P och äta middag, sätta fart på den här myskvällen (:

förlåt för dålig uppdatering, men det blir bättre! på onsdag är jag ledig, tror jag. ska kolla i kalendern, jag hoppas det, för jag blir trött efter mycket jobb ^^

jag saknar min älskling väldigt mycket, ska bli mysigt att ses snart! vill lixom vara nära hela tiden, besatt? ja lite kanske :p eller bara väldigt väldigt kär. jag älskar dig mitt allt <3

ha en mysig kväll nu. så hörs vi imorgon, pusspuss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback