på bättringsvägen!

hej och hå. har ni haft en bra dag?! jag har mest vilat, skulle ätit mysfrukost på café med mamma, för hon åkte till österrike och min morfar idag, så vi tänkte lyxa till det en smula, men jag mådde inge bra och somnade om istället. samlade krafter och följde med mami till tåget istället. inte roligt att säga hej då ): saknar henne redan och tre veckor utan mamma är tungt. påvägen hem köpte jag ett par svartvitrandiga leggings på j.c som jag fick pengar av mamma till, hon är gull <3

just nu sitter jag och pratar lite på msn, dricker sockerdricka ur prickigt glas med rosa sugrör, äter smågodis och designar en ny planch. åh det är så himla kul (: jag längtar tills jag ska lägga ut alla på en egen hemsida/webshop och sälja dom! mm. (: ska titta på ett till avsnitt av o.c snart. beroende framkallande minst sagt!

resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske blir en film, kanske tittar på o.c, kanske läser, kanske tar ett skumbad, kanske dricker mängder med grönt te. vi får se. jag älskar att ta kvällarna som dom kommer. alltså göra precis det som faller mig in (: just love life!

jag mår bättre idag, det är nog för att jag vilar så mycket. och dricker mycket örtkinate och äter min medicin som jag ska (: och äter mat och ja, har hyffsat lätt för att bli frisk igen! (: så jag är nöjd. imorgon ska jag till stan och bli vägledd av katarina zellner och jag längtar verkligen, ska skriva en lista över saker jag ska fråga. och förhoppningsvis få svar på. sånt här är ju så himla kul. horoskop och hokuspokus :D men jag tror på det och jag vet att det fungerar för jag har själv lite sånt i mig. har jag ju fått höra och vet om det innan med (:

nu ska jag kika på o.c avsnitt och såå. men vi hörs senare (: puss&kram och ha en jättemysig kväll.

alexander skickade bilder på köket idag har dom här två goa killarna byggt kök hemma hos oss:

 

dom här har varit duktiga idag och gjort allt det här i köket;

 
den stora täckskivan är uppe på högskåpet och väggskåpen och underskåpen som inte var på plats innan är på plats nu med täcksidor och bänkskiva!

 



Kommentarer
Postat av: Marielle

Å vad roligt att gå till ett medium eller vad man ska kalla henne. Jag har inte varit iväg på det själv på en evighet. Kanske det är dags igen. Man känner när det känns rätt att gå. Så är jag jätte nyfiken på det där örtkina teet. Kan du inte visa hur påsen o innehållet ser ut o vad det är gjort av? Kanske t.o.m ge en adress ås kan jag be Kenneths syster gå dit o handla med sig till helgen då hon kanske ska hemöver till Söderhamn.

2010-05-10 @ 22:02:00
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback