söndag

god kväll sötnosar! (:

hoppas ni har haft en jättemysig söndag! vilodag idag och ja, det är den enda jag har gjort. jag har blivit uppassad minst sagt och det har varit jättemysigt (: legat nerbäddad i sängen som en prinsessa och haft massa mys. legat och läst, surfat på laptopen, ätit smågodis, drukit mängder med vatten, tittat på O.C avsnitt efter avsnitt och sovit. tog en skön varm dusch för ett tag sen och orkade faktiskt peela kroppen och ansiktet, sen blev det insmorning och på med rentvättade myskläder <3

snart är middagen klar, det blir tacos ikväll med allt man kan tänka sig i. riktigt gott ska det bli. och jag är hungrig! inte haft så mycket matlust igår eller idag, men jag har iallafall fått i mig två rostade mackor med apelsinmarmelad och ost och lite yoghurt (: efter middagen ska vi se på film, eller vi äter nog framför filmen tror jag! sen ska jag sova. jag börjar känna mig lite piggare och jag tror nog det är tet som alle köpte till mig från hälsobutiken. fy vad det smakar, men man mår bättre. hoppas det inte rensar ut all antibiotika jag äter bara. men det tror jag inte.

stannar hemma från jobb imorgon med, dom tyckte det var lika bra att jag fick vila och jag håller med. det är mer krävande än vad man tror att jobba när man är sjuk. även fast man tar det lugnt. jag orkar knappt gå till toaletten, har fått liggsår känns det som, haha. ont i kroppen. men på onsdag ska jag jobba och ser fram emot det! (:

ljusen är tända och det luktar tacos här hemma, god va gott det ska bli (: jag är på riktigt bra humör och har en härlig mysig känsla i kroppen, nu kom helgkänslan ^^ och eftersom jag är "ledig"  från tills onsdag så blir det nästan som att det är fredag idag (:

hoppas ni har en fortsatt mysig kväll. ta hand om er, så hörs vi ev. senare, annars imorgon såklart!

pussar!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback