tupplur.

jag kommer ihåg hur mysigt det var att sova på dagis, när man har så mycket för sig och ja, det r lite mysig nu! älskar att hoppa i pyjamasen och sjunka ner i sängen bara någon timme och drömma sig bort! sitter med lurar i öronen och lyssnar på cindy lauper med good enough, man blir så himla glad av den :D vill hoppa runt och dansa typ. lyssnade på den påväg hem från jobbet och man blir så glad! jag kom på mig själv att jag gick och log och fick massa leénden tillbaka av folk, haha (: sött. tänk vad ett leénde kan sprida sig! jag är en sån som ler med hela ansiktet och ögonen lyser har jag fått höra! (:

det blev thailunch och jäävlar va starkt det var, vi bad om starkt och ja, han flinade mot oss när han kom ut med maten. tog 50 min att få i sig en skål med kyckling, sås av cocosmjölk, grönsaker och ris, ja det var för starkt för att äta fortfare. ^^ drack fyra stora glas med vatten och led minst sagt. men det var gott, det lilla vi hann känna av smaken innan smaklökarna dog av utmattning typ, haha! men men. vi ska komma tillbaka imorgon och hämta deras thailändska special chili, stark som bara den så det blir nog inte lika mycket som dom haft i (: jag är galen i thaimat, bra om man vill hålla sig i trim. sätter igång förbränningen med stark mat. men jag äter det för att det är gott som sagt..

ska strax iväg och äta middag, det blir mcdonalds, jag ooorkar inte laga mat och en sallad på mcdonalds får duga helt enkelt. eller så blir det sushi. vi får se. inte så jättehungrig, men middag ska jag ha! sen blir det lite avsnitt O.C och fixa lite hemma. ev. så kan det bli inflyttning i bostadsrätten redan i slutet av veckan. beroende på om elekrikern har tid att komma!

nästa vecka ska jag hokuspokusmöte som många kallar det för ^^ ska träffa en andlig vägledare och det ska bli så himla spännande. jag har haft kontakt med sånna människor innan och jag tror verkligen på det. jag har fått höra att jag har ett sjättesinne och det stämmer verkligen, nära och kära vet mer om det här, att jag kan läsa av människor på 10 sekunder, att jag är kreativ och håller på med ett projekt som jag verkligen skulle lägga ner energi på för det skulle gynna mig, att jag när jag var liten har fått dubbla budskap och blivit sexuellt utnyttjad av min far, att jag är si och så. och ja, allt stämmer. jag fattar inte hur en människa kan läsa av en SÅ bra. den här kvinnan jag ska till nästa vecka har varit med i ett repotage i topphälsa och jag har läst den om och om igen (fick den i brevlådan för över ett år sen) och nu har jag äntligen bokat tid. jag står lite i ett vägskäl i livet och nu ska trasslet redas ut var tanken! bolla är perfekt för mig!

nu ska jag ta en promenad och möta upp min mamma som inte ska äta, men iallafall hålla mig sällskap! mysigt <3 hon har varit borta hela dagen och jag saknar henne! mamma är min bästa vän. vi är så nära och kan verkligen prata om allt. det älskar jag. jag älskar henne!

nu, matintag! vi hörs senare! (: puss&kram.



alltså är inte den här hamstern helt underbar? haha. älskar den.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Gud vad spännande att gå till mediumet. Det kan vara ett bra sätt att få känna efter mellan sitt eget o den andres om man funderar på nått. Hoppas hon kommer med många bra saker och att du känner dig lättad efterråt.

2010-05-03 @ 20:22:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh va spännande! Jag är intresserad av sånt jag med och vill gå till en andlig vägledare men har inte riktigt vetat vart jag ska vända mej. Måste dessutom ha missat det numret av topphälsa :S



2010-05-04 @ 10:11:55
URL: http://skrivberoende.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback