Vattenmelonlunch

Hej allihopa! Hur har ni det i dag? Solen skiner i stockholm och när klockan var runt nio höll jag på att få värmeslag redan, haha. Har precis ätit min lunch bestående av en halv vattenmelon. Gott! Jag är helt frälst i min iPhone, speciellt alla appar som går att ladda ner gratis :) hittat massa som kommer användas flitigt! Tex massa goda smoothierecept, tv.nu, hålla reda på mensen kalender, massa recept sidor, stegräknare, livsmedelverkets lista på vad all mat innehåller, olika yoga övningar och massa mer! Sen att man kan kolla webtv i mobilen är ju super! Och lyssna på spotify och direktsänd radio! Awsome! Jag är nöjd ja :)

ska strax sätta igång och jobba igen och sen åker jag till dagis och hämtar ut vid halv fyra. Ska bli mys! Hon börjar bli stor nu, och hon är så gullig hela tiden :) ikväll blir det grillning, hoppas vädret håller i sig :) får klä på oss lite och ha med filtar!

Sen är jag faktiskt ledig imorgon :D trodde jag jobbade! Så tänkte lägga mig uppe på en mysig kulle vid mamma som är lummig med en filt, frukt och mattebok, plugga, lyssna på musik och sola! Mysigt :) måste ta vara på soliga dagarna! Vi hörs sen! Må väl, njut av dagen, den kommer inte tillbaka! Puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback