beyond superficiality

det har varit en magisk kväll. en sån där där man inser stora saker och kan nicka utan att ens förklara. tack för ikväll! nödvändigt och nyttigt. självinsikt och även ännu en insikt inför samhället och mänskligheten. vi borde verkligen sätta in en kontaktannons med förfrågningar om andra som vi. att kunna stå mitt i centrum av uppmärksamhet, men ändå känna sig ensam. för man njuter inte av uppmärksamheten, man avskyr den för man vet att den inte är äkta. vad är egentligen äkta? det måste vara såhär det känns att tillhöra en religion. jag älskar verkligen att diskutera, det har vi gjort i timmar ikväll. närmare bestämt i sju timmar nu, ha. öppna sinnen är så himla vackert. det måste vara det vackraste som finns. någonsin. inse, uppfatta, se utanför boxen. jag levde nog i boxen för att jag inte orkade förklara mig, för såfort man börjar förklara sig, så blir det oftast konflikter, speciellt med människor som inte kan leva utanför boxen, inrutade. att kunna stå utanför och iakta, betraktaren. gud vad invecklat om man inte är och känner det vi gör. men gud vilken befrielse det är att faktiskt inse. meningen med allt. beyond superficiality.
jag har inte drogat jag lovar (;


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså gumman, jag känner mig så dum som blir stött av allt hela tiden. Har det lite jobbigt nu. Håller på att säga upp bekantskapen med en kompis som jag mår dåligt av (som jag berättade om på msn en gång du vet, aldrig kommer till mig osv) och det gör att jag blir osams med en annan kompis med.. gah, jag bölar snart. det är inte kul. aja. not you problem :) puss!

2010-11-10 @ 02:29:49
Postat av: Jennica

Önskar jag också kunde bjuda dig! För jag skulle vilja ha dig här... typ NU! Hihi. Hatar verkligen pengar! usch usch. puss! men du, vi rings! :)

2010-11-10 @ 02:33:35
Postat av: Jennica

Har du Facebook snuttan? puss.

2010-11-10 @ 02:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback