god morgon tisdag!

jobbet jag var på var ingenting för mig, så jag sa upp mig. kort och gott. man ska befinna sig på en arbetsplats man trivs på! jag lägger fokus på andra jobben nu och plugga och starta upp företaget. och det känns bra, mycket bra! (:
sov riktigt gott inatt, hemma igen i verkligheten. var helt underbart att få gosa in sig i doris mysiga fluffpäls och pussa på harrys nakna hud och titta lucifer djupt in i ögonen, den katten han vet hur man har ögonkontakt ♥

sitter och dricker te och lyssnar på musik, ska snart kolla film och sen gå till ica och hämta ut mina nya skolböcker. har gjort alla uppgifter jag kunde utan böcker och nu sätter jag igår med allt på allvar! jag älskar att plugga! många undrar varför jag inte bara gör högskoleprovet, men jag vill ha mina betyg, dels för att det känns bättre och dels för att jag verkligen tycker om att lära mig!

sitter och kikar julklappar på nätet och letar köksstolar, jag vet ju vilka som ska köpas, men jag hittar inte tillbaka till sidan, hrm. måste verkligen ta reda på lösenordet till min gamla laptop och komma åt mina favoriter. jag är totalt förvirrad numera. haha! idag är jag på bra humör, sov gott, vaknade pigg och glad och har haft en mysig morgon och förmiddag! suttit och kikat runt på nätet och planerat och fixat. ringt lite samtal och bara myst.
blir långpromenad ikväll. vad det känns konstigt att inte vara ute och gå så mycket, måste röra på mig! ska köpa gymkort snart med. jag mår kanon av att träna och jag saknar spinningen!

nu blir det film! det är mulet ute, jag längtar tills all julbelysning kommer upp i fönstrena,. inte långt kvar nu. och det ger en värme i kroppen! behövs nu när det är sånt ruggigt väder!
ha en jättebra dag! vi hörs senare! puss&kram.


Kommentarer
Postat av: Petra

Bra gjort. Det är inte alltid lönt att hålla sig kvar på arbetsplatser där man inte trivs. Du verkar ha så många andra roliga små jobb som kanske känns bättre att hålla fast vid. Det lät nästan lite mycket med alla jobb där ett tag. Kanske bra att ta det lite lugnt och göra roliga saker. Dansa tex. Och visst längtar jag med till jul och julbelysning!!



Kram

2010-11-02 @ 12:47:53
Postat av: Johannah

Ja, fast det räcker inte med bara högskoleprovet, då skulle ju ingen ha behövt gå gymnasiet. Sen krävs vissa kurser på olika utbildningar, så någon genväg med högskoleprovet finns inte.

2010-11-02 @ 15:36:07
Postat av: Ulrika

Ja, visst mår man bättre och blir piggare av träning såhär på hösten :-) Håller du fortfarande på med dansen, du hade väl danslektioner för barn m.m? Jag längtar också tills alla ljusstakar och stjärnor kommer upp i fönstrena, det är så mysigt att gå kvällspromenader då och titta i alla fina fönster :-)

2010-11-03 @ 16:12:09
Postat av: fanny

ulrika: åh jag håller med, så mysigt :) ja det gör jag! dansa är riktigt kul! hade vart kul med lite äldre barn också, men det ska jag ev, få senare :) kram

2010-11-03 @ 19:12:41
URL: http://littlemissunshine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback