promenad

blev lite senare med promenaden än vad jag räknat med, har suttit och pluggat så jag är snurrig, hehe. är skitsugen på att baka ikväll. carolinas blogg som jag tisade om nyss har bakat brownies med pepparkaksdeg och vit choklad, jum jum! om vi hinner hade det varit supermysigt! får se, annars blir det baka imorgon!
har förövrigt bestämt att vara helt klar, okej alla möbler kommer nog inte vara på plats i nya bostadsrätten, men iallafall säng, soffa och matbord med stolar. så den första advent ska det bara finnas massa tid till mys och gos och sitta och titta ut över en nattsvarthimmel och dricka glögg. jag längtar efter december!! milslånga promenader med varm mössa, vantar och vackra snöflingor som dalar ner på ansiktet.
längtar till alla mysiga saker vi får uppleva nu, alla fina minnen som vi ska skapa, allt känns fridfullt. alldeles alldeles underbart! att bearbeta det här året hade jag aldrig kunnat göra utan er runtomkring mig. jag har världens bästa människor i livet. jag älskar er!


Kommentarer
Postat av: Carolina

åååh, tackar! :)

söt mössa vännen, had een likadan turkos förra vintern :)

2010-11-09 @ 18:13:02
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Jennica

hej gumman! inte min mening att låta som en stor krävande bebis i min förra kommentar. det var bara min första reaktion, iom att anledningen till att du inte kom förra veckan var att du inte hade råd. jag tvingar dig såklart inte att komma hit, haha! men det är ju du som frågat varje gång, därför jag tyckte det var konstigt. that's all :) puss du är så söt på den här bilden!!

2010-11-10 @ 00:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback