spontan

åh det blev en kanon bra dag idag också (: jag är rödrosig om kinderna. tog en mysig morgon med god frukost bestående av äggröra, pepparkaksfil (den är så himla god) och och en mugg varm glögg, mys! tända ljus såklart. sånt är obligatoriskt för mig såhär års!
sen blev det på med kläderna och lite smink, gick en lång kall promenad ner till mysigaste stan. jag älskar att bo här. centralt som bara den, nära till allt. och ja, love it! handlade julklappar, pratade med mysiga människor. åkte och storhandlade mat och hittade även tre julstjärnor till fönstrena i vardags/köks fönstrena. kommer bli jättefint (hoppas jag hehe)
anledningen till att jag inte längre alltid skriver ut namn här i bloggen, är att alla jag umgås med inte vill vara med. och självklart respekterar jag dom! inte alla som vill vara med på bild och med namn på nätet, så därför blir det många smeknamn på alla (: förstår att det kan vara frustrerande, men jag umgås bara med snälla, kloka varma människor, kanske det som är det viktigaste (: och att jag mår bra med dom. och det gör jag! mycket! <3
nu är maten inlagd, blev mycket gott, och helgen kommer även umgås med min gumma (mysan) bor på hennes skola i vimmerby. middle of nowhere (; mysigt är det iallafall. sen åker jag till stockholm igen och umgås. jag och mamma ska på julkonsert den 3 december. första advent ska firas och julshopping ska göras! ska träffa vänner osv. kommer bli så mysigt!
nej ska dricka upp min glögg och titta lite i ett julnummer av sköna hem. sen hoppa in i duschen och göra lite läxor. (; ikväll blir det film och mys! vi hörs! ha en jättemysig kväll (: puss&kram!
en av många tacos kvällar den senaste tiden. kommer nog börja spruta tacos ur mina öron snart :D


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Vilken myspropp du är!!

2010-11-24 @ 21:29:04
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Haha, ja vimmerby är verkligen middle of nowhere :) nog för att västervik inte är så jättemkt större, men det ligger iaf öppet vid havet :) puss!

2010-11-24 @ 22:09:59
URL: http://jenfotografi.com
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Haha, ja vimmerby är verkligen middle of nowhere :) nog för att västervik inte är så jättemkt större, men det ligger iaf öppet vid havet :) puss!

2010-11-24 @ 22:10:11
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Annica - mamma till Elias

Har du provat burritos eller fajitas, jag tycker det är mycket godare än tacos och det kan ju vara kul att variera lite och något som är gott till tacos är taco dip, samma som man har till chips

2010-11-24 @ 23:10:44
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback