tvåtusentioelvatjugotre.

hoppas ni mår bra! jag somnade sent och vaknade tidigt. det känns som att klockan är mycket mer än vad hon är. (: har hunnit med en del idag alltså! pluggat, tittat på film, lyssnat på musik och dansat runt, ska börja dansa för min egen räkning igen och det ska bli så himla kul. jag mår toppen av att röra på mig (: gymkort ska inhandlas också. snart äre löning! jag längtar tills jag får ut min halva av pengarna ur bostadsrätten. då ska det köpas möbler (: soffan, matbord, fyra köksstolar, ny dubbelsäng och lite smått och gott. typ datorbord och sånt. kommer fixa datorrum som i gamla lägenheten i min walkincloset. för jag ska köpa ny garderob, det blir en sån här med högblanka "glas" skjutdörrar. kommer bli toppen (: fint till vita sänggaveln. inredning är skoj!!
gårdagen bestod av mysdag med regn som smattrade mot rutorna, promenad, bokning av kastrering av nakenfisarna (som blev kastrerade i morse) matlagning (åt saffranspasta med färsk pasta och kräftstjärtar) mums! och bakade kladdkaka med grädde.
ska strax borra upp skohylla och myspysa vidare, ikväll blir det långpromenad med gosen och sen hem, laga och äta middag, umgås och titta på film! låter som en riktigt bra kväll tycker jag (:
hoppas ni mår bra <3 puss&kram!
tröttis katterna. <3 lucifer sprang efter mig när jag fotade (;


Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

Jag måste få träffa de små charmtrollen någon gång!



tack för dina ord, tusen tusen tack. betyder mycket när du säger det! jag tycker också vi ska höras mer, det var så länge sen nu, och jag har missat så mycket. Läst i bloggen och så, men känns ändå som att jag missat mycket när jag inte har pratat med dig.



Jag mår också bra, tack. Norge är fint mot mig, människorna här är härliga, jobbet är för det mesta kul, har skaffat mig en norsk gutt. :p Börjar vara kallt nu dock. Värdesätter lediga dagarna då jag kan sitta inne framför brasan och läsa/se film/bara vara.



har du några intressanta planer för vintern som stundar?



<3<3



(kan inte du skicka din adress i ett mail? [email protected] )

2010-11-23 @ 19:38:21
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Doris

Åh, det låter så himla mysigt! Jag undrar återigen hur du gjort allt, hur har du haft råd? Du pluggar ju och har varit sjukskriven som jag förstått det, studielån blir man ju inte rik på (jag vet 300 000 i lån senare) och jag skulle aldrig få ta lån och köpa en lägenhet även om jag skulle vilja! Har du hjälp från någon eller sparat eller hur har du gjort? Jag behöver tips!

2010-11-23 @ 20:03:57
Postat av: fanny

Doris: jag har tillgångar därför! (: och nej jag hade aldrig klarat av att köpa en sån fin om jag hade levt på studielån. jag har inga studielån alls. jag har bara småjobb. spara spara är tipset! jobbat hela livet, bla modelljobb osv osv. kram

2010-11-23 @ 23:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback