fredag

jag är totalt inne i pluggvärlden och har för närvarande nästan gått i ide. jag fungerar så, mår jag dåligt, då läker jag bäst på egen hand och det är väl precis det jag håller på med just nu. jag har flytt landet, eller nej inte så men jag befinner mig på en lugn harmonisk plats där jag blir omringad av trygghet, stabilitet, välmående och förståelse. jag behöver vara ensam. få läka, det här året har varit rent utsagt påfrestande och förändringar (nu mera kallade positiv utveckling) har varit väldigt påfrestande för mig. jag försöker hitta tillbaka till glädjen på riktigt den här gången. för en gångs skull vara ärlig mot mig själv. lyssna på vad jag vill. leva för mig. inte bara för andras välmående. tappade nog bort mig själv en smula där någonstans. men som jag sagt så himla många gånger, man måste falla för att bli starkare i sig själv. våga se brister, våga ta ansvar, våga göra förändringar (positiva utvecklingar) för att komma framåt i livet. annars blir det så lätt att man står och trampar. jag är färdig tampad nu. både psykiskt och mentalt. man kan inte göra hela världen lycklig. speciellt inte om man själv inte är lycklig. jag har varit ihopväxt med honom sålänge, jag vet inte vem jag är utan honom riktigt, vem är jag? hur är jag? och varför är jag? det är väl en riktigt dykning i sinnet, själen och hjärtat. nu ska jag för första gången på väldigt många år hitta tillbaka till mig själv. och sånt tar på krafterna gott folk.

ikväll blir det fin fin middag på flodig restaurang, uppklätt och fint smink. jag ska kuta ner på stan och köpa en ny klänning, fixa håret och sminka mig tjusigt! sen kan den här helgen börja. jag är trött i själen så en mysig middag med fina människor är precis vad jag behöver. i veckan ska jag plugga, jobba, träffa underbara människor och må bra. jag ska planera inför flytt, ska packa, ska genomföra den där tunga förändringen (positiva utvecklingen) och se framåt. försöka att inte vara rädd. för jag är rädd. upp och ner går det.
nu ska jag duscha, göra mig iordning och promenera ner på stan. ikväll blir det en mysig kväll, ser verkligen fram emot det. jag har fredagsmys i hela kroppen och jag hoppas innerligt att ni har det bra ni med. att när ni mår som jag mår nu, ändå kan plocka ut de positiva bitarna och njuta fullt ut av dom. må bra! njut och ha en jättemysig helg nu! vi hörs senare ikväll. efter middag och mys. ta hand om er!
puss&kram.


Kommentarer
Postat av: Jennica

Gumman, du vet att jag finns här! Vi kan väl ringas i helgen? När är du hemma o har tid att prata så kan jag slå en pling? Puss!

2010-10-29 @ 16:38:12
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Marielle

Du låter så klok Fanny. Men vist är det så att det är lättare å skriva och säga till andra än att leva fullt till 100% efter det själv. Är ni osams du och Alex? Känns så konstigt att läsa att det inte är ni längre. Men det är klart att du kommer upp ur avgrunden. Det får ta sin tid och du måste finna styrka och vilja inom dig.

2010-10-29 @ 22:11:20
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback