god morgon

bäckmörkt ute! så himla mysigt att tända ljus! sitter och äter frukost och dricker te, ska snart sminka mig och föna håret (: idag är det en låång arbetsdag för mig, börjar 8 på vanliga jobbet och slutar 16, sen åker jag direkt till ett annat jobb och jobbar från 17 till 23, tur att jag får åka taxi hem (: kommer stupa i säng, att gå upp 05 på morgonen gör en till en kvällströttis!
känner mig elak mot katterna, men dom har ju iallafall varandra. och vi har myst så himla mycket i helgen, så deras och mitt mysförråd är ganska uppfyllt ^^ saknar dom ): sov borta i natt, och vi hade det mys i går, gick på indisk restaurang och skulle bowlat, men det orkade vi inte så blev till att umgås ist (:
ska äta upp min frukost nu och sätta fart! vi hörs imorgon! ha en jättebra dag nu och ta hand om er ♥ puss&kram!


Kommentarer
Postat av: Doris

Gumman! Jag hoppas att din måndag är jättebra! Den där morgonstunden med mys och tända ljus lät riktigt mysig <3 Lycka till med allt jobbande <3

2010-10-11 @ 11:15:12
Postat av: Jennica

Aaw gumman, får dåligt samvete nu. Men jag blir så när någon inte svarar, då slutar jag också höra av mig och tänker att "nää nu får faktiskt HON höra av sig!".. vill liksom inte krusa någon eller vara för på. så fungerar jag :) men förstår att du har mkt! Ska fylla på mobilen så fort jag har pengar till det :) Så kan vi sms-bombas istället hihi :) Jobba inte ihjäl dig idag hjärtat! Jag håller på å bränna ut mig känns det som, haha, redan innan företaget kommit igång (tänk nästa vecka är jag egen företagare!!! fattar ingenting, vad hände?:)). Det är så mkt som ska göras nu innan så jag sitter uppe o redigerar bilder till typ 4 om nätterna. Men sen lär det ju lugna ner sig.. jag hoppas inte det dock, vill ju ha mkt jobb :) SAKNAR DIG MASSOOOOOOR!! PUSS!

2010-10-11 @ 14:27:38
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback