ingen rast ingen rooo

hej på er. är hemma en timme nu efter jobbet. det har gått bra idag (: är bara lite trött, eller snarare matt. det kommer bli en omställning för mig att jobba heltid och mer än så. men jag kämpar på! vila på helger och kvällar är det som gäller. vissa dagar kommer jag alltså jobba från 08-16 och sen åka direkt till mitt andra jobb och jobba från 16:30 - 22. så det blir lååånga dagar. och sen börjar skolan i slutet av oktober, så dom kvällar jag inte kommer jobba kommer jag plugga. det är nu man förstår att man verkligen kommer lääängta till helgerna! plus är såklart mycket pengar till att ha sen när jag utbildar mig. så det är som det är (;

jag ska iväg om en timme igen på äventyr och när jag kommit hem igen så blir det vila, mysa med kattorna, titta på en dansfilm som heter "street funk 3D" och få inspiration till dansklassen imorgon som jag har på tisdagar med barnen ni vet. sen i säng tidigt. för börjar jobba imorgon 07:50 och slutar jobba 16:30, sen ska jag hem och slappa.

sitter med en liten frusen harry i knät. (jag håller på att säja julius till honom hela tiden. han heter ju egentligen julian, men harry tycker jag är gulligt. är nog ganska ensam om det i min omgivning dock :P han sitter i sin svart och vit randiga tröja inlindad i sin filt och nu har han precis slutat skaka. lillfisen. kanske kan ta ett bad med honom senare (: mys!

är ensam hemma ikväll och då känner man sig inte så tråkig som hoppar i säng tidigt (; funderar över middag också. kanske en kebabrulle, eller sån där färdiglåda. hu. jag kommer inte orka laga mat när jag kommer hem. nehä, inte idag!  jag ska göra mig en stor kopp te och sjunka ner i soffan under massa gosiga filtar och katter och bara mysa till filmen ♥

ska slösurfa i någon halvtimme nu, och vila mitt huvud innan jag går till tåget igen. vi hörs ikväll (: ha så mysigt tills dess! och tusen tack för era fina kommentarer! blir så glad! puss&kram!



frukost!




Kommentarer
Postat av: Doris

Gumman jag hoppas att du är rädd om dig <3 Vill att du ska må bäst ju <3 Hoppas att du kommer att trivas på nya jobbet! Och mysa med kissarna <3 Wonderful!!

2010-10-04 @ 17:57:04
Postat av: Frida

Hej!

vilken underbart fin blogg du har!:) jag älskar det lite disiga skimret du har på bilderna i menyn! har letat på massa ställen hur man gör så, men hittar ingen förklaring.. men om jag får vara så fräck och fråga hur man gör så kanske om du har tid och lust du kanske skulle kunna hjälpa mig med och lära mig det? :)



Ha det underbart!

2010-10-04 @ 19:35:02
URL: http://friidilinen.webblogg.se/
Postat av: Frida

Hej igen :)



ja eller jag gillade alla bilderna i headern väldigt mycket så om du orkar får du gärna förklara de andra också ;)



Kram Frida

2010-10-04 @ 21:11:37
URL: http://friidilinen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback