trött!

god kväll underbaringar! gud va trött jag är. ska bli så himla skönt att krypa ner i en renbäddad säng strax, ville bara skriva lite innan (: hoppas ni haft en bra dag/kväll!? jag har haft det bra! har känts som en väldigt lång dag, men den har varit bra och jag har gjort massa bra saker! orkade inte titta på film när jag kom hem, blev massa mys med kissarna istället, och så har jag bäddat rent i sängen. sitter och dricker en kopp kvällsro och tittar runt lite på hm's hemsida. men nu ska jag borsta tänderna och krypa i säng, upp runt sex imorgonbitti. och jag behöver sova (: mycket jobb imorgon!

ha en underbar kväll kära ni så hörs vi imorgon bitti, kommer vara extremt trött den här veckan känner jag på mig. men det gör inget, då sover man som godast (: ska gå och lägga mig med finaste familjen nu och dra på mig vetetofflorna och värma vetekudde till harry. han och doris har lekt jättemycket nu på kvällen (: sånt blir man varm i mammahjärtat av. lucifer är cool som vanligt och vill komma fram och hälsa och igår nosade dom på varandra, och måns sjunger opera.. det har jag gjort hela natten, han är van vid att få sova i sängen och i natt fick harry ensamrätt i sängen för att tryggheten skulle byggas upp lite. inatt får dom som vill sova med mig. haha, ingen mer opera sång tack måns! (;

sov så gott! pusspuss




Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Hej gumman! Vilken tur att det gått bra idag :) Hoppas lika imorn :) Va mkt du har du, näääär ska vi hinna ses? Haha :) PUSS PÅ BÄSTA!

2010-10-05 @ 00:37:35
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilken underbar bild på dig,du är såå fiin!kramkram!

2010-10-05 @ 08:20:09
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Doris

Du är världens bästa <3

2010-10-05 @ 23:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback