God morgon

lördag i dag och ingen rast och ro för mig direkt.. (: men det ska bli kul. nervös är jag ja. jag är nog mest nervös över att jag inte ska hitta till rätt danssal i gamla stan.. men att sitta och titta på någon annans lektion är ju inte så hemskt :p ska bara få ett intryck av vad dom sysslar med. jag har ju redan övat in två olika danser till en lite mer tjejig låt och sen en mer tuff låt, som jag tror skulle passa till killarna. dom får bedömma! har haft magknip i två dagar nu. så ja, jag är nervös. trots att jag är bra på att dansa, och har dansat på sveriges bästa (och svårtaste att komma in på) dansskola, så pirrar det i magen. aoow.

just nu sitter jag i min blåa nallepyjamas från cubus (deras sovsortiment är bäst) och äter frukost. ska strax hämta mitt te, det var för varmt för att bära. och sen ska jag duscha och göra mig iordning. idag ska jag som sagt först på danslektionen i gamla stan, och sen åker jag direkt till jobb. har en del packning, så hade varit skönt att åka hem och lämna det. och eventuellt hinner jag det. hinner jag hem och pussas lite också innan jag åker iväg till jobbet. jobbar sex timmar ev. mer. och sen ska jag hem till bostadsrätten och öva dans i ett par timmar innan jag duschar och stupar i säng. så ser min dag ut. så blir inte bloggning förens i kväll tyvärr.

har klippt mig på morgonen också. jag tror jag har varit hos frisören runt 5 ggr i mitt liv. mamma har alltid klippt mig och nu klipper jag mig själv. då blir det som man vill ha det lixom (: och gratis är alltid gott..!

ska nog ta ett tidigare tåg så jag har en stund på mig att hitta adressen jag ska till. tack och lov för gps:en på iphonen. vad sjutton skulle jag göra utan min iphone.. helt klart en pryl jag inte vill vara utan.. mm! fast vi är ju vanemänniskor också. allt som man vänjer sig vid kan vi ju också vänja oss av vid. kanske ska bli en sån där munk som bara äger sju saker.. och då är det inkls. kläder. hm. jag har så mycket kläder så jag har svårt att hitta någonting att ha på mig. tittade igenom dagens outfit och fanny shoppar och fyndar kategorin igår.. herregud. och ja allt är ju inte direkt visat i bloggen heller.. kul med kläder ja! (: var på språng ner till malmö ett tag och skulle utbilda mig till kläddesigner, men det blev ändrade planer och sen träffade jag ju min make också, så jag är glad att det inte blev någon kläddesigner av mig! (: då hade vi ju aldrig träffats.

så nu är tet drickbart! vi hörs ikväll. ha en jättemysig höstdag. åh älskar det här! vira in sig i stora halsduken och ha bikerskinnjackan. underbart. dax för uggs på fötterna. velar mellan mörkbruna och svarta och ljusgråa. hjälp!

ta hand om er <3 puss&kram.




 

Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hoppas det gick bra idag hjärtat! Du kommer ju klara det där jobbet galant =) Roligt att dansa! Jag gick på jazzdans i 6:an, men hoppade av för att jag inte vågade uppträda haha. Ångrar det idag, men men.. nu skulle jag aldrig kunna bli dansare.. noll kondition och fläskig ;)



PUSS!!

2010-09-04 @ 14:02:34
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Jag är nyfiken på vilka låtar du valt ut till barnen =) Det kommer att gå jättejättebra imorgon! Puss!

2010-09-04 @ 16:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback