god natt

va ni är gulliga. tack tusen tack! fina kommentarer, så fina så jag får tårar i ögonen. och grattis sms, och sång i tel. så söta! glad! <3 jätteglad ska ni veta! jag blir chockad över alla grattis redan dom här timmarna.. huuur ska det bli imorgon då?

jag mår riktigt bra i natt. det är en sån där natt som jag egentligen skulle vilja sitta uppe och mysa och bara vara ni vet.. men det är ju som sagt en dag imorgon också. och kvällen har varit helt underbar så jag är nöjd. ville bara sticka in här och pussa lite på er (:

mamma kom vid sju, hon lagade jättegod middag till oss, kycklingfilé med gorgonzolaostsås och en god sallad till, jag tände massa ljus överallt i lägenheten och dämpade all belysning. satt på myspysmusik och haft det jättemysigt! ätit gott, pratat, myst med katterna, bakat ciabatta bröd och haft det bra. jag unnade mig ett bröd nyss, varmt med smör och skinkost, gott! en kopp te och tända ljus. jag mår jättebra. harmonisk i kroppen på något sätt. alla frågar hur det känns att fylla 25..

och jag ser det bara som ännu ett år av erfarenheter, nya erfarenheter. känner mig konstigt nog mer hel i mig själv, som någon slags nystart. det här känns bra. känner mig vuxen! haha. över en natt (;

ska ta och tvätta av ansiktet, borsta tänderna och bädda ner mig själv under duntäcket, bläddra lite i hus&hem och mysa med doris, jag lovade henne att hon skulle få sova hos mig, hon frågade tidigare ikväll.. och självklart! (: lilla fröken fluff. vad hon charmar oss varje dag. älskade doris. snart kommer min julius hem till oss också. längtar efter dig nakenfisen! är glad att katterna går så bra ihop! <3

sov så gott underbara ni. ni är helt fantastiska, vet ni det? vilken enorm glädje ni ger mig! önskar att jag kunde få träffa varenda en av er och ge er en stor kram! och ett tack! alla mejl, alla kommentarer, alla vänner jag fått via den här bloggen. det är unikt, det är alldeles alldeles underbart som askungen sa! <3

puss på er!






Kommentarer
Postat av: Doris

Sov gott älskade födelsedagsgris <3 Klart att Doris vill sova hos dig <3 Jag är så glad att du mår riktigt bra inatt <3 Puss!

2010-09-09 @ 02:32:03
Postat av: Petra

Du är fantastisk söta fina Fanny!! På alla sätt! Och jag önskar dig en lika fantastiskt fin födelsedag idag! Å alla dagar efter det.

Det är du värd.



Kram vännen.

2010-09-09 @ 09:45:42
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Gumman, du är värd alla fina ord du får <3 Puss!

2010-09-09 @ 12:49:24
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

Grattis, vackra fina vän! Hoppas din födelsedag blir alldeles underbar. Det är du värd!<3

2010-09-09 @ 14:36:26
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback