Ledig fredag

god morgon allihopa! sovit gott? det har jag. vaknade dock med magknip. så blev en ipren och en kopp lugande ört te och nu är jag kry igen (: jag har spenderat morgonen med att leta julklappar på nätet. julhandel i all ära, men det är nog så att de flesta julklapparna kommer handlas online av mig i år. men någon dag ska jag minsann in till stan och kolla julskyltningen på NK och julhandla. myspys! fast det blir inte förens i december såklart. jag är alltid lite för ute i god tid, och det är bra tycker jag!

igår köpte jag hem nya topphälsa och plaza interiör, ska ta och bläddra igenom dom lite senare, alltid mysigare när det blivit lite mörkt och man kan tända ljus!

idag på dagen tänkte jag tvätta lite, är ledig idag igen, så det är inte jobb förens på måndag. lång helg. precis vad jag behövde! är jättesugen på tacos! så det får det nog bli ikväll. tacos och smågodis till idol :D finalgrej idag tror jag? eller iaf sista uttagningen! spännande iallafall! ska ha en riktigt mysig fredag och jag hoppas ni också kommer ha det!

ta hand om er så hörs vi senare! puss&kram.



jag älskar den här soffan från bolia. skulle vilja ha den här. inte galet dyr heller 7799 kr.



Kommentarer
Postat av: Doris

Riktigt riktigt fin gumman! Älskar din smak!

2010-09-24 @ 23:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback