reach for the stars

sitter inlindad i min mysiga fleecefilt. dricker ett kopp kvällsro te och har tända ljus på bordet. på spotify spelas klassisk musik varvat med lugn musik. har duschat och sitter i myspyjamas och fårskinnstofflor. livet kunde varit sämre! och snart tänkte jag sova. är jättetrött, sådär trött så jag absolut inte tänker utnyttja att sitta uppe bara för att det är helg. jag behöver sova känner jag och jag är inte den som inte lyssnar på kroppen och psyket.

dagen har varit jättebra! jag är lycklig! det har sprätt i kroppen, varit fjärilar i magen, energi, kärlek, värme. jag är jätteglad! trött och jättelycklig! är så himla glad över danslärarjobbet! ni anar inte. hade min första lektion idag! och jag har lärt ut början av ena dansen. dom gillade den och tyckte det var kul. och all beröm jag fick av natli min chef. glad jag blev! hon sa att hon var så glad att hon anställt mig. det är jag med (:

sen åkte jag och jobbade hos en helt underbart perfekt familj. det har inte alls känts som jag har jobbat där idag, fått sån bra konakt med mamman. vi har fikat, myst med barnen, gått promenad ner till deras stall (dom bor på en hästgård) tänt massa ljus, ätit middag, tittat på film, poppat popcorne, pratat om allt mellan himmel och jord, kramats, badat (barnen haha) skrattat, läst böcker. alltså underbara människor! hon sa att jag var underbar och att dom var så glada över att ha träffat mig. att hon fått en ny vän och att hon betalade taxi hem till mig var ovanligt. annars brukar det vara "tack och hej" men dom bryr sig och som man säger, man får det man betalar för.. och den här familjen kommer jag aldrig släppa! nu åker dom till teneriffa en vecka och hon ville ha med mig, men biljetterna är ju bokade. såå. gulligt va (: "nästa gång måste du med" den 18 sep ska jag vara där från 10 på morgonen till sent in på natten, älskar att det är så långa pass. riktigt bra betalat också. här snålas det inte. sa att det kändes konstigt att ta betalt när det inte ens känns som ett jobb. men så är det ju det också. jag är så himla himla glad för att jag fick det här. tvåtusentio har varit jättejobbigt för mig. men nu känns det som att allt vänder. underbart!!

allt känns så himla bra! det var jättelängesen jag kände sån här lycka. total lycka! jättebra jobb som jag trivs med med bra, jättebra betalat, en underbar älskling som jag vill dela resten av mitt liv med, mina underbart mysiga och sociala katter, julius (nakenfisen är på bättringsvägar och snart leveransklar, saknar!) en jättefin bostadsrätt med nytt fint kök och som är inredd av mig, jag är frisk, kry, glad, positiv och lycklig! och i jul åker vi till london! ska bli jättejättemysigt! och att det är min 25 års dag om 5 dagar gör ju inte saken sämre :D jag älskar att fylla år hah (;

ska surfa runt lite. hoppas ni mår underbart! sov sött och dröm fina vackra drömmar! och kom ihåg, ingenting, och då menar jag ingenting är omöjligt sålänge du tror på dig själv! jag hade varit död idag om jag inte trott på mig själv och kämpat! låt ingen annan hindra dig från att ta dig dit du vill och sikta mot stjärnorna! det har varit en krokig väg för mig i livet, men se det såhär, hade jag fått allt serverat på silverfat hade jag aldrig blivit lika lycklig för saker som jag blir nu! puss!









Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Du ÄR underbar vännen och jag längtar ihjäääääl mig till vi ses! :) PUSS världens finaste!

2010-09-05 @ 00:14:13
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Gumman jag är så lycklig och varm inombords att du trivs på nya jobben! <3 Och vilka underbara bilder på dig! Du är MAGISKT vacker <3 puss!

2010-09-05 @ 00:42:09
Postat av: Petra

Hej! Vad söt du är. Så ärligt vacker. Det kommer liksom som en glädjestråle inifrån...



kram

2010-09-06 @ 10:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback