sleep tight..

jag är så trött så det svider i ögonen. jag är påväg i säng (: annars somnar jag väl här, på stolen. och vaknar upp imorgon och har väldigt ont i nacken (; kvällen har varit mys! det blev idol, te, hembakad sockerkaka och tända ljus. jag är verkligen en myspropp och hösten är mer än välkommen!

imorgon tar jag sovmorgon för det blir en lång dag. danslektion! mamma är så gullig "kan jag säga till alla att min dotter är danslärare nu" cute! ja, det är jag ju! kul, riktigt kul. imorgon på dagen ska jag förbereda mig som sagt och sen blir det dans vid 15:45-16:30. efter det hem, städa, laga middag och sen vid sju kommer mamma och morfar från österrike och hälsar på. ska bli riktigt kul att han får se köket (: glad att han är här i sverige och hälsar på <3

ska ta och sätta eltandborsten på laddning och borsta tänderna, smörja in fossingarna, värma vetetofflorna och sjunka ner mellan lakanen. ska bli så skönt!

vi hörs mer imorgon! dröm söta drömmar och vakna till en bra dag imorgon! massa godnattpussar <3





Kommentarer
Postat av: Michael Cresté

receptet är skickat :) Japps tycker det är kul, fast roligare när man är fler som ska äta.. såhär som nybliven student blir det inga fantastiska middagar direkt haha :) Tittar på Idolreprisen, får se om det blir spännande säsong i år, då blir det att följa. Trivs faktiskt bra här, iofs har jag bara bott här nu i månad så det kanske kommer ändras haha det enda man saknar är närheten till alla, butikerna och husdjuren som fått stanna hos mamma :) Lycka till med dansen imorgon, ska slänga mig i säng nu och se klart Idol, godnatt!

2010-09-28 @ 00:42:22
URL: http://michaelcreste.com/
Postat av: Doris

Det är både skönt och jobbigt att vara sådär hopplöst trött. Härligt att bara sjunka ner under lakanen, rulla ihop sig under täcket och somna på två sekunder med höstregnet smattrande mot rutan. Sovmorgonen låter härlig gumman! Och danslektionen är något att se fram emot. jag är så glad att du har det jobbet <3

2010-09-28 @ 21:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback