tvättstugan

hej allihopa (: jag sitter och väntar på att sista tvätten ska bli torr nere i tvättstugan. har kommit på att det är så mycket lättare och bekvämare att tvätta alla sängkläder och handdukar nere i tvättstugan.. så tar vi kläderna här uppe.

när jag är klar ska jag duscha och fixa iordning mig. får inte glömma musiken som ska tas med. sen kvart i tre ska jag möta upp en kille som ska ge mig nycklarna till danslokalen och visa mig lokalen osv. och sen har jag en timme på mig att förbereda mig innan eleverna kommer (: ska bli jättekul. men jag är lite nervös.. (; 15 st. och alla är olika och är på olika nivå. så det gäller att se alla och hjälpa dom som inte hänger med osv. det kommer bli bra. alltid pirrigt första gången..

kvällen igår vart myspys. vi gick på bio "new york, i love you" kanske en av de uddaste filmerna jag sett, men den var bra. fick följa många människors glimpse i livet. åt popccorn och drack läsk. innan blev det ett restaurangbesök på "pong asian deli" jättemysig inredning i ek och rött mosaik, ikea så det bara skrek om det. gullig personal, jättebillig mat och supergott. kanske en av de bästa thaiställena i stockholm..! hur som helst så hade vi jättemysigt (: åkte hem, myste med katterna som var kelsjuka och sen hoppade vi i säng!

vi hörs ikväll! ska åka och hälsa på julius efter dansen (: hoppas han mår lite bättre! puss!



Kommentarer
Postat av: Doris

Så mysigt med nytvättade lakan! Lycka till med danslektionen idag! Det kommer att gå jättebra, barnen kommer att älska dig gumman!

2010-09-14 @ 14:09:27
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hur e det med julius, är han bättre? ni fick inget leveransdatum efter han hade varit hos veterinären eller? hoppas han mår bra! pusspuss

2010-09-14 @ 17:22:16
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

hej hjärtat mitt! jo det är bara bra här, hur är det själv? gick det bra på dansen? saknar dig med! saknar dig på msn.. titta in om du har tid! är inloggad hela kvällen för håller på å för över bilder till en kompis, och det går seeeeegt ;) mysigt att åka o hälsa på julius! då får du ju lite nakenfisgos iaf hihi. men jag hoppas han får komma HEM snart!! miss you... puss puss!

2010-09-14 @ 19:58:24
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback