mysmissar

först skulle älsklingen fota mig och hedwig. så hoppade andra lillfisen upp på min axel. det är riktiga små axelkatter sphynxen. ganska roligt faktiskt att ha en katt sittandes på axeln när man sitter vid datorn. som jag har nu. hedwig på ena och herbert på den andra (; mysmissar.

har haft en lugn kväll. var nyss hemma hos sebastians mamma och fikade bullar och te med massa tända ljus. riktigt mysigt var det! visade hus nr 1 som är vår stora favorit och hon tyckte om det massor, samma med min mamma. så kul (:

nu ska vi strax krypa ner. läkaren tyckte att jag skulle vara hemma imorgon med. men jag gör mitt bästa och går och jobbar! sagabarnvakt på kvällen. gud vad jag saknar henne. helt galet. så det ska bli jättemysigt (: lördag är det valborg och på dagen ska jag och alexander fika och sen kommer tessan & thomas hit och umgås. vi ska till mamma och äta pannkakstårta. tradition vi har på valborg och gå fackeltåget från kyrkan och tända brasan (: sen blir det lite mysigt häng med dom och kika film osv. dom skulle ordna barnvakt (: söndag ska jag plugga massor på dagen och på eftermiddagen/kvällen ska jag coh älsklingen grilla. mysigt!

nu ska jag borsta tänderna och krypa ner med min älskling och våra små kissar. & bebisen såklart. hihi ♥ tänk va mysigt sen när vi kan ligga och gosa med liten sen i oktober. nästa julafton har vi våran skatt hos oss. helt underbart!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback