pannkakstårta med jordgubbar

vilket underbart väder det har varit idag :D jag och sebastian åt årets första glass på vår promenad. riktigt mysigt (: man blir så glad av solen och han är imponerad av alla mina fräknar i ansiktet.. hehe, vänta bara tills i sommar. prickigkårv i hela ansiktet. folk tittar storögt på magen nu. den syns verkligen även när jag har jacka på mig syns kulan ♥ mysigt! vecka 15 imorgon. åh vad vi saknar dig liten!! kom ut! fast jag är glad att vi har tid på oss att fixa. på min semester ska vi ta vårt körkort. vi ska köpa bil. vi ska köpa massa bebis saker. vi ska köpa hus. vi ska renovera huset. vi ska boa in oss. ja, en del (: och allt ska vara klart tills du kommer älskling! jajamensan! både jag och sebastian är effektiva. och det är jag glad för! vi är riktiga doers :D

jag springer mellan köket och här och steker pannkakor medans jag bloggar (: håller på att göra en pannkakstårta. den blir ganska hög :$ varvar hallonsylt med jordgubbssylt och runt hela tårtan blir det vispad grädde och uppepå massa jordgubbar (: köpte två stora paket idag på jobbet.. 20 kr st. perfekt!

sen blir det film och mys. om vi orkar. tror annars vi bara myser och sover. jag är tyvärr den enda som har sovmorgon imorgon! :/ stackars älskling måste upp kvart över fem. han ligger och vilar nu och jag sov en timme efter vi kom hem. fick en trött svacka ^^ men mycket piggare nu än i första trimester av graviditeten! så skönt. nu känns det som att jag har ett liv igen. innan sov jag bara hela tiden. nu är det den bästa perioden. håret har blivit jättemycket tjockare. och det syns verkligen. får massa komplimanger på jobbet! illamåendet är inte alls lika farligt som innan.. även fast jag kräks imellanåt,.. så mycket mycket bättre! jag är mycket piggare. folk säger att jag strålar :D och jag är jättelycklig! känner mig så lugn och glad, harmonisk,. jag oroade mig så mycket innan. ångest ofta. men allt är borta. ingenting rör mig direkt i ryggen. innan kunde jag bli fruktansvärt ledsen av elakheter. men inte längre. det rinner av mig på nolltid! skönt! jag älskar hur jag blivit mer mogen i mig själv. fast så blir det väl. kommer nog inte sakna den där osäkra tjejen nå mer.

ska fortsätta med pannkakstårtan nu. här hittar ni receptet. och väcka min trötta älskling med middag. ha nu en jättemysig kväll! så hörs vi mer imorgon! puss!







Kommentarer
Postat av: Marielle Sjögren

super duper smaskigt ser det ut. Jag har gjort sockerfi pannkakastårta gjord på dinkelmjöl till mina barnsfördelsedag.

2011-04-15 @ 12:04:51
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback